0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το θεμα ειναι πως θα τις αποδειξουμε? κι εγω εχω 10 μοναδες διαφορα στην ιστορια αλλα πως θα το αποδειξω αν εβαλαν το χερακι τους εφοσον δεν βλεπθμε τα σκαναρισμενα αλλα τις φωτοτυπιες?
Παράθεση από: olgalia στις Οκτωβρίου 30, 2007, 12:19:24 pmΗ ΠΕΑΕ κάνει πολύ καλή δουλειά και στηρίζει τους συναδέρφους με κάθε τρόπο. Συγχαρητήρια παιδιά για την όρεξη, τη δύναμη και το κουράγιο σας. Ας γραφτούν όλοι όσοι μπορούν, μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα που μόνος του κανείς δε θα τα κατάφερνε.πραγματι αξιζουν συγχαρητηρια....μπραβο σε ολους οσους το οργανωνουν. ελπιζουμε ολοι να καταφερουμε να αλλαξουμε εστω και κατι μικρο.Παράθεση από: kellykou στις Οκτωβρίου 30, 2007, 11:48:46 amΣυναδελφοι μολις τωρα επικοινωνησα με φιλη μου ΠΕ02 η οποια ειδε τα γραπτα της στον ΑΣΕΠ. Στο 4ο ερωτημα των αρχαιων της εκαναν λαθος στην 5η ερωτηση πολλαπλης επιλογης που αν και την ειχε σωστη της την επιασαν λαθος. Η συναδελφος κοπηκε γνωστικο για 0,54 αν και ειχε υψηλο βαθμο στη β' Θεματικη. Καταλαβαινεται τι σημαινει αυτο ? Η συναδελφος ειναι επιτυχουσα προηγουμενων ΑΣΕΠ .Το θεμα της θα φτασει οπως την πληροφορησαν σε συμβουλιο με τον προεδρο του ΑΣΕΠ και θα κληθει ο διορθωτης για να εξηγησει για το λαθος. Συναδελφοι που θα πατε απο δω και περα για επιδειξη γραπτου προσεξτε καλα ολα τα πολλαπλης γιατι αν υπαρχουν και αλλα λαθη πρεπει να καταγγελθουν. Το περιεργο ειναι οτι ουτε ο δευτερος διορθωτης τα ειχε τσεκαρει τα πολλαπλης του 4ου ερωτηματος για να βρει το λαθος. Η συναδελφος αναμενει την απαντηση του ΑΣΕΠ για το τι εχει γινει ακριβως . Κατι βρωμαει τελικα στο βασιλειο της Δανιμαρκιας και κανεις δεν το παραδεχεται. Μηπως παιζουν με τους κοπους μας το διαβασμα μας και τις ζωες μας? πλακα με κανεις? χιχιχιχι.... καλα δεν παμε καλα. και ειχα αποφασισει να τα μαθω τηλεφωνικως αλλα τωρα αρχιζω να το σκεφτομαι να κατεβω. εσυ kellykou δεν ειχες μεγαλη διαφορα στην ιστορια? τα τσεκαρες? γιατι και συ μπορει να χες κατι τετοιο. εγω ειχα 10 μοναδες
Η ΠΕΑΕ κάνει πολύ καλή δουλειά και στηρίζει τους συναδέρφους με κάθε τρόπο. Συγχαρητήρια παιδιά για την όρεξη, τη δύναμη και το κουράγιο σας. Ας γραφτούν όλοι όσοι μπορούν, μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα που μόνος του κανείς δε θα τα κατάφερνε.
Συναδελφοι μολις τωρα επικοινωνησα με φιλη μου ΠΕ02 η οποια ειδε τα γραπτα της στον ΑΣΕΠ. Στο 4ο ερωτημα των αρχαιων της εκαναν λαθος στην 5η ερωτηση πολλαπλης επιλογης που αν και την ειχε σωστη της την επιασαν λαθος. Η συναδελφος κοπηκε γνωστικο για 0,54 αν και ειχε υψηλο βαθμο στη β' Θεματικη. Καταλαβαινεται τι σημαινει αυτο ? Η συναδελφος ειναι επιτυχουσα προηγουμενων ΑΣΕΠ .Το θεμα της θα φτασει οπως την πληροφορησαν σε συμβουλιο με τον προεδρο του ΑΣΕΠ και θα κληθει ο διορθωτης για να εξηγησει για το λαθος. Συναδελφοι που θα πατε απο δω και περα για επιδειξη γραπτου προσεξτε καλα ολα τα πολλαπλης γιατι αν υπαρχουν και αλλα λαθη πρεπει να καταγγελθουν. Το περιεργο ειναι οτι ουτε ο δευτερος διορθωτης τα ειχε τσεκαρει τα πολλαπλης του 4ου ερωτηματος για να βρει το λαθος. Η συναδελφος αναμενει την απαντηση του ΑΣΕΠ για το τι εχει γινει ακριβως . Κατι βρωμαει τελικα στο βασιλειο της Δανιμαρκιας και κανεις δεν το παραδεχεται. Μηπως παιζουν με τους κοπους μας το διαβασμα μας και τις ζωες μας?
Νομιζω οτι αν βαζαμε δικηγορο και ζητουσαμε υποστηριξη απο τους καθηγητες μας στα πανεπιστημια δε θα μας την αρνιονταν. Εγω πιστευω οτι εδω δε μιλαμε για καλυψη του σιναφιου τους(δε ξερουμε καν αν οι διορθωτες ειναι πανεπιστημιακοι) αλλα για το αν οι γνωσεις που μας παρειχαν τοσα χρονια εχουν αντικρυσμα ή οχι. Νομιζω οτι αν αρνηθουν τοτε ειναι σαν να ακυρωνουν τους εαυτους τους. Εγω πιστευω οτι πρεπει να γραφτουμε ολοι στο συλλογο για να εχει ο συλλογος να πληρωσει ενα δικηγορο για να ασχοληθει με το θεμα του ΑΣΕΠ. Τι στο καλο. 17000 φιλολογοι δωσαμε στον ΑΣΕΠ δεν μπορουμε να γραφτουμε 5000 στο συλλογο? Τοσα λεφτα δινουμε για παραβολα. 10 ευρω να δωσει ο καθενας ειναι 50000 ευρω. Δε θα μπορεσουμε να κανουμε τιποτα? Ντροπη συναδελφοι να εχει μονο 100 μελη ο συλλογος με τοσους χιλιαδες αδιοριστους απ'ολες τις βαθμιδες