0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
oxi !!!!!Θα πριμοδοτούνται πολύ καλά οι έχοντες ασέπ ,αναπληρωτές χωρίς να αποκλείονται οι μη έχοντες ......αυτά!!!!!!!!!!
πως; σου δίνει τα μόρια της επιτυχίας σου 55 βάση π.χ έγραψες 60: 5 μόρια
σωστό μπορεί τελικά να εννοεί πως οι αναπληρωτές θα διορίζονται με εποπτεία ασεπ άσχετα αν έχουν επιτυχία ή όχι,οπότε
ώδινεν όρος και έτεκεν μυν
Νομιζω παραπληροφορειτε ...το Στε ειναι ξεκαθαρο...οχι επιτυχια -->οχι διορισμος...τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε...εκτος αν ανηκετε σε αυτους που δεν εχουν επιτυχια...
έχω ...εχω.
περίεργο σύστημα διορισμών που δε θέτει ως προϋπόθεση τον ΑΣΕΠ ή έστω δεν προτάσσει τους επιτυχόντες,
Πως θα γινει κατι τετοιο αφου η αποφαση του Στε ειναι ξεκαθαρη...καλο ειναι να μην δημιουργουμε εντυπωσεις...
Για να καταλάβεις πόσο ξεκάθαρη είναι η απόφαση του ΣτΕ, διαβάζοντας το μήνυμα σου, δεν είμαι σίγουρος ποια από τις 2 "ξεκάθαρες" ερμηνείες της απόφασης εννοείς: 1ον ότι είναι απαραίτητη προϋπόθεση ο ΑΣΕΠ ή 2ον ότι αρκεί να γίνει μοριοδότηση υπό την αιγίδα του ΑΣΕΠ και ο γραπτός ΑΣΕΠ να είναι απλά ένα κριτήριο;
Εννοω ως ελαχιστη και απαραιτητη προυποθεση τον ΑΣΕΠ...για αναπληρωτες και φυσικα για μονιμο διορισμο...