0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τότε ποιο το θέμα σου σχετικά με την προσαύξηση της προϋπηρεσίας; αν έχεις και καλή επίδοση στον ασεπ θα πάρεις 36 και μόρια για διορισμό ή 36 μόρια ή μέρος αυτών και διπλά αν είναι σε δυσπρόσιτα στον πίνακα αναπληρωτών...που διαφωνούμε δεν κατάλαβα!!! τελικά νομίζω τσακωνόμαστε ασεπίτες με προϋπηρεσίες μεταξύ μας....
τελικά νομίζω τσακωνόμαστε ασεπίτες με προϋπηρεσίες μεταξύ μας....
Δεν μπορεί να γίνει στους εκπαιδευτικούς η πρόσληψη με μοριοδότηση με σειρά προτεραιότητας.
Κανένα πρόβλημα με την προϋπηρεσία. Να μετρήσει κανονικά.Φυσικά πρώτο λόγο θα παίζει το γραπτό ΑΣΕΠ.Στην χειρότερη ας εφαρμοστεί το ( Όλο το Γραπτό ΑΣΕΠ) + (1 Μόριο Το Μήνα)Πχ. 90 + 36=126Συμφωνείς σαν Επιτυχών Ασεπ?
ναι αν μπει όλη η προϋπηρεσία χωρίς όμως οροφή δηλαδή 36 τώρα 40 μετά κλπ...
Πορτοκάλι ,θελετε να μετρήσουν και των δυσπρόσιτων, διπλά;
ποιος το λέει αυτό; τοΣτΕ;γιατί το Σύνταγμα λέει άλλα ...τώρα γιατί θέλετε κάποιοι να εξαιρείτε τους εκπαιδευτικούς είναι άλλο θέμα...
Δε θες να καταλάβεις. Δεν είμαι νομικός για να σου το εξηγήσω, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα επί χρόνια με την απόκτηση εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας (που δεν ελέγχονταν από το ΑΣΕΠ) δε γίνεται να εφαρμοστεί σειρά προτεραιότητας, επειδή χωρίς διαγωνισμό αυτό που θα καθόριζε κυρίως το σύνολο των μορίων θα ήταν οι μήνες προϋπηρεσίας!
ναι αν μπει όλη η προϋπηρεσία χωρίς όμως οροφή δηλαδή 36 τώρα 40 μετά κλπ...και στους πίνακες των αναπληρωτών διπλά τα δυσπρόσιτα...
Στην περίπτωση αυτή μιλάμε πάλι για δύο πίνακες, ένας διορισμών και ένας αναπληρωτών. Φυσικά αυτό είναι το δικαιότερο μια και πρέπει να αποτυπώνεται σε επίπεδο αναπληρωτών η προσφορά υπηρεσίας σε παραμεθόριο και δυσπρόσιτα. Παρατηρώ όμως πως το κλίμα που έχει διαμορφωθεί από διάφορες κατευθύνσεις οδηγεί στη δημιουργία ενός μόνο πίνακα κάτι που είναι βέβαιο πως θα οδηγήσει από την αρχή σε νέες αδικίες.
κι εγώ δεν είμαι νομικός αλλά αυτό με την προϋπηρεσία μπορεί να λυθεί με μια νομοθετική ρύθμιση ενδεχομένως....