0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μόνο με γραπτό διαγωνισμό έχουν ελπίδα οι νεότεροι.
Μόνο όταν θα βάλουμε ΟΛΟΙ στην άκρη τα μικροσυμφέροντά μας και κάτσουμε κάτω να συμφωνήσουμε σε ένα ΣΤΑΘΕΡΟ , ΜΟΝΙΜΟ και ΔΙΚΑΙΟ σύστημα διορισμών θα μπει επιτέλους τάξη. Όσο ο "παλιός" λέει ότι είναι "αλλιώς" και άρα προηγείται, ο έχων προυπηρεσία λέει ότι είναι με μια βαλίτσα στο χέρι άρα επίσης προηγείται , ο έχων ΑΣΕΠ ότι έριξε του κόσμου το διάβασμα άρα επίσης προηγείται, δε βγάζει πουθενά. Όλοι έχουν το δίκιο τους, αλλά με το αλληλοφάγωμα απλά παίζουμε το παιχνίδι τους.
Ο Νόμος ήταν γνωστός απο το 2010. Για 6 ολόκληρα χρόνια. Κάποιοι κάνανε βήματα να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Πχ. Στο ΕΠΠΑΙΚ που έκανα είχε και Φυσικούς. Όλοι αυτοί Προετοιμάστηκαν. Και η προετοιμασία κοστίζει και χρόνο και χρήμα. @trust no oneO Νόμος Διαμαντοπούλου πέρασε απο την βουλή με πάνω απο 250 Ψήφους. Συμφώνησαν ΟΛΟΙ. Αυτό εγώ το λέω σταθερό Πλαίσιο.
Οι 250 που λες, είναι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ μόνο. Άλλες εποχές, μη ξεχνάτε... Εγώ θέλω απλά το όποιο σύστημα και πλαίσιο καθιερωθεί να είναι ΑΠΡΟΣ
Έτσι λειτουργεί το πολίτευμα μας. Και ναι τότε είχαν 75%+ . Δεν μπα να ήταν και ο Ασπρος Γάτος επάνω. Είχαν 250
Εγώ δε σου είπα να μην εφαρμοστεί ο 3848. Δε με νοιάζει ποιος θα εφαρμοστεί. Με νοιάζει να είναι απρόσβλητος εντελώς. Εσύ καλά τα λες, αν έχει συνέχεια το κράτος ή όχι. Το θέμα είναι ότι αυτοί δε φαίνεται να θέλουν να εφαρμόσουν τον 3848 ακριβώς όπως είναι και δε νομίζω να ρωτήσουν εμένα και σένα. Άρα το νέο σύστημα που θα φέρουν, μπορεί να κριθεί εκ των προτέρων αν είναι συνταγματικό ή όχι; Μόνο ως προς την 527. Ως προς την 4303 όχι. Γιατί αν είναι να είναι ίδιος με τον 3848, θα κρατούσαν τον 3848.
Ο 3848 δεν έχει πρόβλεψη ώστε να μπαίνουν στους πίνακες άτομα χωρίς Γραπτό ΑΣΕΠ. Αυτό προσπαθούν να αλλάξουν σύμφωνα με τα λεγόμενα του Φίλη. Εκεί ΠΡΕΠΕΙ να υπάρξει όντως βελτίωση. http://www.efsyn.gr/arthro/provlimata-me-toys-oroys-proslipsis-ekpaideytikon-ti-nea-hronia
οι νόμοι πρέπει να αλλάζουν για να προσαρμόζονται στις νέες κοινωνικές πραγματικότητες. Γι' αυτό έχουμε τις τροπολογίες ή την ψήφιση των νέων νόμων....απόδειξη ό, τι ο 3848 ζητούσε πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκειας από όλους και τους παλιούς πτυχιούχους καθηγητικών σχολών και τελικά ψηφίστηκε τροπολογία από τον Λοβ διότι δεν μπορούσε κάποιος μεγάλης ηλικίας που τρέχει για το μεροκάματο να ξανακάτσει στα θρανία για να το αποκτήσει...το ίδιο να γίνει με την προϋπηρεσία και πως πριμοδοτείται...αλλιώς το υπουργείο πετάει τους κόπους όλων όσων το στήριξαν...κάτι για τους νέους; γιατί νέοι είναι μόνο για το ΥΠΕΠΘ και όχι για τα άλλα υπουργεία;
γιατί νέοι είναι μόνο για το ΥΠΕΠΘ και όχι για τα άλλα υπουργεία;