0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό λέγεται Ρουσφέτι (Νομίζω ο Αρβανιτόπουλος διαχώρησε τους πτυχιούχους πριν και μετα το 2010) . Δεν έχει καμία σχέση με την Αναβάθμιση της Παιδείας. Και απο ότι βλέπω δεν σας ενδιαφέρει να αναβαθμιστεί η Παιδεία. Η Μετριότητα δεν κρύβεται πορτοκάλι ...Και πια είναι η κοινωνική πραγματικότητα Πορτοκάλι? Ρουσφέτια και
ποιο είναι το ρουσφέτι; η ρυθμιση για τις προϋπηρεσίας ακόμα και των ασεπιτών; μήπως τα μπερδεύεις;
O Διαχωρισμός των Πτυχιούχων Πριν Και Μετά του 2010 για το Θέμα της Παιδαγωγικής Κατάρτησης. Αυθαίρετα.Έτσι αναβαθμίζεται η Παιδεία?
Ο Νόμος ήταν γνωστός απο το 2010. Για 6 ολόκληρα χρόνια. Κάποιοι κάνανε βήματα να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Πχ. Στο ΕΠΠΑΙΚ που έκανα είχε και Φυσικούς. Όλοι αυτοί Προετοιμάστηκαν. Και η προετοιμασία κοστίζει και χρόνο και χρήμα. @trust no oneO Νόμος Διαμαντοπούλου πέρασε απο την βουλή με πάνω απο 250 Ψήφους. Συμφώνησαν ΟΛΟΙ. Αυτό εγώ το λέω σταθερό Πλαίσιο.
Portokali, δεν ξέρω τι γίνεται στην ειδικότητά σου γιατί δεν μας τη λες, αλλά σε εμάς τους φιλολόγους το επιχείρημα "τρέχω στα τέσσερα σημεία της Ελλάδας με μια βαλίτσα και στηρίζω το σύστημα" δεν ευσταθεί. Μεγάλες προϋπηρεσίες στους φιλολόγους χωρίς ΑΣΕΠ είναι από ιδιωτικά, πδς κοντά στα σπίτια τους ή δυσπρόσιτα πδς και όλοι αυτοί είναι μπροστά στους πίνακες, πήραν τη δουλειά από επιτυχόντες στους δυο τελευταίους διαγωνισμούς που είχαν πολύ ψηλή επιδοςη και πάντα εκτοπιζονταν από τις προϋπηρεσίες τέτοιου τύπου. Οι επιτυχόντες αυτοί ήταν έτοιμοι να πάνε και στις εσχατιες, αλλά δεν τους δόθηκε παρανόμως ποτέ η δυνατότητα. Οςοι δεν είχαν ΑΣΕΠ, δε φτάνει που απέκτησαν την προϋπηρεσία με αυτούς τους τρόπους, δούλευαν και κοντά στα σπίτια τους, στις εσχατιες πήγαιναν κυρίως ασεπιτες. Για τους φιλολόγους μιλάω, αλλά ανάλογη είναι η κατάσταση και στις υπόλοιπες "βασικές".
Τώρα σοβαρά; Θα εγκλωβιζόμαστε σε πλασματικές πλειοψηφίες για να μην αλλάξει τίποτα;Δεν πάει να το ψήφιζαν και 300.. αν μετά μια άλλη πλειοψηφία θελήσει να αλλάξει κάτι, θα αλλάξει.. αρέσει, δεν αρέσει σε κάποιους.
Αωαπληρωτής με προϋπηρεσία χωρίς ΑΣΕΠ να το ξεχασετε
δεν διαφωνώ και δεν παραγνωρίζω την κατάσταση που αντιμετώπιζαν οι πε 02,03,04 διότι μου την διεκτραγωδούσαν αρκετοί συνάδελφοί σας με ασεπ (και χωρίς ασεπ) στα σχολεία όπου εργάστηκα και συνυπήρχαμε...Όμως πως μπαίνει ''φραγμός'' ας πούμε στα ''βύσματα''; με το ψαλίδισμα των προϋπηρεσιών και τις οροφές ή τα ταβάνια. Με τους συντελεστές; και δεν έχουν όλες αυτές οι ειδικότητες ασεπίτες με μεγάλες προϋπηρεσίες και δυσπρόσιτα; και θα είναι ολοπρόθυμοι οι συνάδελφοί σας αυτοί να θυσιάσουν τους κόπους των χάριν του ξεσκαρταρισματος με την μεθόδο του ανώτατου ορίου στην προϋπηρεσία και συντελεστή ή τον μη υπολογισμό των διπλασίων μορίων των δυσπροσίτων στους πίνακες αναπληρωτών; μήπως αν μεθοδευόταν με άλλον τρόπο;
Επίκεινται δικαστικές αποφάσεις . Του 2005 ,του 2007 (καθαρογράφεται). ΟΛΕΣ το ίδιο λένε ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥ προϋπηρεσίες!!Αναπληρωτές μονο με ΑΣΕΠ και ΌΤΑΝ τελειωσουν οι ασεπίτες χρονολογια λήψης πτυχίου,τα οποία δεν προσβάλονται με δικαστικές προσφυγές.