0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να επισημανω και το εξης παραδοξο.Δεν μπορεις να χρησιμοποιεις ως επιχειρημα για προταξη σου στους διορισμους το οτι εχεις αφησει τον τοπο σου και την οικογενεια σου για τις εσχατιες και τις επαρχιες,ενω το ιδιο ακριβως θα συμβει με τον διορισμο που τοσο επιδιωκεις.Επιχειρημα θα ηταν οτι υπηρετησες την εκπαιδευση με συνεπεια και απεκτησες εμπειρια.
Τέλος Μαρτίου, συγκεκριμένες προτάσεις προς ΔιαβούλευσηΈως το Πάσχα, στόχος να έχει ολοκληρωθεί η διαβούλευση ώστε να γραφεί το τελικό κείμενο που θα υποβληθεί στον Υπουργό.
εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι: ο περσινός γγ του υπουργείου παιδείας είχε υποσχεθεί οι αιτήσεις να γίνονται ηλεκτρονικά για να αποφευχθούν οι ουρές και οι ταλαιπωρίες ....θα γίνει κάτι φέτος πια;και κάτι για τον χρονικό ορίζοντα http://www.esos.gr/arthra/42822/ypoyrgos-na-klithoyn-oi-ekpaideytikoi-sto-dialogo-katathetontas-atomika-ti-gnomi-toys
...υπάρχει μια σαφής κατηγορία πως οι διαχειριστές μεροληπτούν υπερ των Ασεπιτών μιας και περιμένουν έσοδα από τα παράνομα φροντιστήρια για τον διαγωνισμό ΑΣΕΠ... Φυσικά και είναι η κατηγορία αβάσιμη και θα περίμενα κάποια απάντηση....
Δυστυχώς σ΄ αυτό το φόρουμ με την ανοχή (ίσως και την συνεργασία) των διαχειριστών, δραστηριοποιούνται πολλών ειδών κοράκια.Κοράκια, που δουλεύοντας για δικηγόρους, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν τις αποφάσεις των δικαστηρίων και τάζουν θαύματα, που αυτοβαφτίζονται και βαφτίζουν τους αποτυχόντες σε επιτυχόντες, κοράκια που δουλεύουν για φροντιστηριούχους και αβαντάρουν παρωχημένους και τριτοκοσμικούς διαγωνισμούς όπως ο γραπτός ΑΣΕΠ για να γεμίσουν τα ταμεία τους με μαύρο χρήμα κ.ο.κΟι διαχειριστές του φόρουμ έχουν ευθύνη, αλλά βέβαια διαφήμιση θα τους δώσει ο φροντιστηριούχος γραπτού ΑΣΕΠ δεν θα τους δώσω εγώ...
Επειδη αναφερεσαι σε αναρτηση του SKANDALO ο οποιος αμφισβητησε την αναρτηση του mks75 . Ας επιβεβαιωσω και εγω την αναρτηση του MKS 75 . το email που παρεθεσε ειναι 100 % απο την επιστολη του Χατζηφωτη οντως. και ειναι κριμας να αμφισβητει ο SKANDALO το παραπανω email . Δεν δινω εκταση στους λογους που το εκανε ο συναδελφος SKANDALO , τους ξερει ο ιδιος , οπως και εγω και πολλοι αλλοι που προσεφυγαν. Αυτα.
κάνεις ένα λάθος : ναι άφησες το σπίτι σου για 11 ώρες στην Ανάφη ενώ άλλοι δεν πήγαιναν....ναι άφησες το σπίτι σου για αναπληρωτής μειωμένου ωραρίου όταν δεν δέχονταν άλλοι να πάνε....αλλά δεν είναι το ίδιο ο συμβασιούχος με τον μόνιμο...
Ο αριθμός των διορισμών είναι το ζητούμενο. Εγώ πχ. Που έχω και επιτυχία το 2004, 2006,2008 και 60 μήνες προϋπηρεσία και μεταπτυχιακό και ξένες γλώσσες και πληροφορική και βαθμό πτυχίου καλό τι άλλο πρέπει να κάνω? Να περάσω και από τη νασα? Θεωρώ ότι είμαστε όλοι μεταξύ μας στην ίδια θέση και δεν το καταλαβαίνουμε. Αν οι διορισμοί είναι 20 χιλιάδες γιατί τσακωνόμαστε?όλοι χωράμε. Άρα δεν είναι θέμα συστήματος. Είναι θέμα αριθμού. Γι αυτό πρέπει να φωνάζουμε. Όσο για το αν είναι πιο εύκολος ο ασεπ Η το αναπληρωτιλικι......το ίδιο παλούκι ειναι και τα δύο. Άποψη έχουν μόνο όσοι κάναν και τα δύο. Τα άλλα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.Ας φωνάζουμε όλοι κυρίως για διορισμούς!!!!!πολλούς διορισμούς.....