0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια trust no one. Αυτό σημαίνει ήθος!
2.287 νέες προσλήψεις ( Δάσκαλοι,Νηπιαγωγοί,Ψυχολόγοι,Διοικητικοί υπάλληλοι κ.α) θα γίνουν με συμβάσεις οκτάμηνης διάρκειας και μισθό από 450 έως 620 ευρώ το μήνα.Το υπουργείο παιδείας δεν είναι αρμόδιο να κάνει προσλήψεις εκπαιδευτικών?Τα hot spots μόρια προϋπηρεσίας θα μετρήσουν άραγε στους πίνακες αναπληρωτών?
Συγμώμη Lasid τον γνωρίζεις; Δίνει συγχαρητήρια σε ένα άγνωστο ψευδώνυμο που παρουσιάζεται ως πρότυπο ηθικής και νομιμότητας αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα πράξει στο μέλλον με το πέπλο του ψευδωνύμου.Μένω άναυδος!!!
Δεν καταλαβαίνω τη στάση σου mathstavros. Εκφράστηκα καλόπιστα, επαινώντας τον trust no one για τις θέσεις που εξέφρασε!Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις προσωπικά κάποιον για να πεις μια καλή κουβέντα. Εδώ δεν είμαστε ψευδώνυμα, είμαστε εκπαιδευτικοί.
Σε ανάλογη περίπτωση, δηλαδή επι προσωπικού όταν μιλούν τρίτοι θα επέλεγα να μην απαντήσω. Προφανώς το image που σου φτιάχνει ο Lasid σε βρίσκει σύμφωνο. Τελοσπάντων, λήγει από εμένα εδώ.Είναι όμως η παρέμβαση σου ακόμη ένα σημάδι.
Δεν του φτιάχνω εγώ το image. Αυτά που γράφει ο ίδιος τον χαρακτηρίζουν. Όλοι κρινόμαστε από αυτά που γράφουμε!
Lasid πολυ γενναιόδωρος στα μπράβο απέναντι σε κάποιον που είπε ότι θα εφαρμόσει το αυτονόητο και θα σεβαστεί τις δικαστικές αποφάσεις. Αντίθετα κανένα μπράβο, αντίθετα πολύ δηλητήριο για αυτούς που εφάρμοσαν τους ισχύοντες νόμους του κράτους, ασχέτως αν αυτοί κρίθηκαν με τον τρόπο που κρίθηκαν αντισυνταγματικοί. Μας χαρακτήρισες εσύ και ο trust ως πελατειακή ομάδα. Αυτοί που δώσαμε και ξαναδώσαμε ασεπ και χτίσαμε την προυπηρεσία με πολύ ιδρώτα, αλλά δεν έχουμε για τον α ή β λόγω επιτυχία στον ασεπ του 08. Αυτούς θέλετε να πετάξετε στον κάλαθο και φυσικά το γνωστό μότο είναι ότι αποφασίσει η δικαιοσύνη. Εκτός από το νόμιμο υπάρχει και το ηθικό θα έπρεπε να ξέρεις. Και η προσφυγή στο δικαστήριο έγινε έναντι όλων όχι μόνο έναντι των προυπηρεσιούχων. Συμφωνώ λοιπόν, όλοι κρινόμαστε από αυτά που γράφουμε.
Νομίζω μιλούσε πολιτισμένα μέχρι την παρέμβαση του lasid την οποία χαρακτηρίζω ως μέγιστο ατόπημα. Ουσιαστικά θέλοντας να σε υποστηρίξει σε έβλαψε. Αν δε το καταλαβαίνεις.....Τα υπόλοιπα νομίζω τα έχουμε πει άπειρες φορές. Ανέτρεξε στα μηνύματα σου και θα διαπιστώσεις....Αφού το θέτεις ο θάνατος σου ή ζωή μου θα πολεμήσω για αυτήν.Αν αποκαλείς εμένα τυχερό αναρωτιέμαι πως σκέφτεσαι για αυτούς που διορίστηκαν καθαρά μέσα απο πδς.