0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενα σωρο νεοι εχουν τελειωσει τη σχολη, εχουν κανει ενα δυο μεταπτυχιακα , ισως διδακτορικο , εχουν ξενες γλωσσες (αρα εχουν καλες προσαυξησεις) και απλως ζητανε μια ευκαιρια σε γραπτο ασεπ γιατι πιστευουν (για μενα καλως) οτι μπορουν να γραψουν πολυ καλυτερα απο ενα σωρο αλλους που διαγωνιστηκαν παλια και ειτε δεν πετυχαν ειτε πετυχαν. Και αν δωσουν 100.000 ατομα για 1.000 θεσεις αυτοι θα ειναι πολυ χαρουμενοι. Η πλειοψηφια των 20.000 που δουλευουμε θα ειναι λυπημενοι. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Φερνω τον εαυτο μου στη θεση του καθε νεου να ξερω πως στην ειδικοτητα μου πιανει μονο το 25% τη βαση στον ασεπ και να ξερω αν παω και διαγωνιστω και ειμαι σε αυτους οτι ισως ελπιζω για να κανω μια αρχη στις εσχατιες αν το επιδιωξω. Οταν δηλαδη οι παλιοι αντιστοιχοι νεοι το 2004, 07,09 δινανε ασεπ 5.000 για 200 θεσεις ηταν τρομερα καλα τα ποσοστα?? Τα ιδια σχεδον χαλια ηταν. Και τοτε θυμαμαι ολοι μου λεγανε το 2006 που να πας να δωσεις , για τοσες λιγες θεσεις κλπ κλπ για να με απογοητευσουν/αποτρεψουν να ασχοληθω σοβαρα. Λογικη η συμπεριφορα τους μιας και αυτοι δεν μπορουσαν/δεν ηθελαν/δεν ειχαν ορεξη να το πετυχουν οποτε προτιμουσαν και ο αλλος να ειναι στην ιδια κατασταση. Υ.Γ. Δεν ειμαι απο αυτους που δεν εχω προυπηρεσια. Απλα αλλο τι μας βολευει και αλλο τι ειναι το σωστο. Και εγω θα πληγω αν υπαρχει το ταβανι στην προυπηρεσια. Πρεπει ολοι να ην κοιταμε μονο ατομιστικα.
Μα αυτό λέω...δεν έπρεπε να υπάρχουν τέτοια κριτήρια ποτέ αλλά ούτε να μπούν οικονομικά όπως είπες. Ασέπ+προυπηρεσία και θέματα υγείας.Αν και τα της προυπηρεσίας δεν ξέρω ποιοί έχουν και πως. Και δεν ξέρω αν ελέγχεται πια αυτό. Διότι κάποιοι πέρασαν και κάποιοι....Μου φαίνεται πως εδώ άλλα λέμε άλλα....
Και πτυχίο και σεμινάρια και ασεπ και δε ξέρω γω τι άλλο για να προσληφθεί ένας ως καθηγητής και να παίρνει ένα 900άρι μαξ; Χμμμ..
άκουσε συνάδελφε...κι εγώ το 06 ήμουν νέος και έπαιζα μπάλα με άλλους ''παλιούς''-εκατοντάδες παλιούς με προϋπηρεσία μεγαλύτερη από τη μηδενική και ανύπαρκτη δική μου και με 1 μόριο το μήνα και διπλά δυσπρόσιτα Κατόρθωσα όμως με διάβασμα και ωρομσιθίες και αναπληρωσεις σε δυσπρόσιτα και ξανά διάβασμα το 08 να σκαρφαλώσω στον πίνακα...άρα η λύση για τους νέους δεν είναι το κούρεμα του 1 μορίου ο μήνας και των διπλών των δυσπροσίτων των παλιών....όποιος μπορεί να τα μαζέψει με την αξία του όπως με την αξία του διαβάζει....άρα δεν μας φταίει η πριμοδότηση με τους συγκεκριμένους συντελεστές....γιατί από τι καταλαβαίνω επειδή ο Συριζα δεν μπορεί να κάνει μόνιμους διορισμούς ψαλιδίζει ή κλέβει ότι έχουν οι παλιοί με ασεπ από το1998 και μετά και το αναδιανέμει και λίγο στους νέους κοροϊδεύοντας τους ουσιαστικά. Σε σχέση με τους παλιούς υπήρχε ένα κίνητρο: το 24μηνο: εγώ προσωπικά και χιλίαδες άλλοι αυτό είχαν ως ουσιαστικό κίνητρο: τον σε εύλογο χρόνο διορισμό τους....τώρα γιατί θα πάει ο νέος; μειωμένου στην Ανάφη με 450! χωρίς διπλά δυσπρόσιτα , όπως θέλουν κάποιοι εδώ μέσα 'η για ταβάνι προϋπηρεσία:60 μήνες σε 6 χρόνια πεθαίνεις ,πάπαλα ...μιλάμε για τρομερά κίνητρα διοικητικής φύσεως....(να σας θυμίσω τις πρωτοβουλίες Λοβέρδου για την κάλυψη κενών: γιατί δόθηκαν,άνοιγμα πινάκων και διπλά δυσπρόσιτα,διότι προφανώς δεν πάει κανένας)και προσέξτε κανένας δεν θα πάει για να πηγαίνει μια ζωή αναπληρωτής αν δεν κεφαλαιοποιείται σε μόνιμο διορισμό όλο αυτό