0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΥΓ εγώ θα κάνω μια πρόβλεψη, μετά την παρέμβαση ολμε-δοε θα αλλάξει η μοριοδότηση της προυπηρεσίας αναπληρωτών και ίσως συμπαρασύρει και την προϋπηρεσία για διορισμό μονίμων στον 3848, με άλλα λόγια θα ανέβει το πλαφόν και θα ανέβουν και οι μήνες...
Το σκέφτηκαν πολυ καλά μην αμφιβάλλεις!
Οι τυποι ειναι το λιγοτερο παλαβοι!Κανουν φασαρια στις επιτροπες, ερωτησεις στη βουλη,πορειες και διαμαρτυριες να ανοιξουν οι πινακες και να προστεθει η προυπηρεσια του 10-12, για να ερθουν μετα οι ιδιοι να τους ξανακλεισουν προφανως οταν θα ειναι στην αντιπολιτευση να φωναζουν να τους ξανανοιξουν.
δεν έχω συμφέροντα όπως εσύ (είμαι μόνιμος) οπότε μιλάω από καθαρή θέση
Ουδείς αμερόληπτος...Μπορεί να υπάρχει ιστορικό "ασεπομάχου" ή έμμεσο συμφέρον...
Και εγώ θέλω να πιστεύω πως θα θα ανέβει το πλαφόν και θα ανέβουν και οι μήνες, όπως προβλέπει ο kinegiros. Πριν 6 χρόνια λίγα άτομα είχαν 60 μήνες προϋπηρεσίας. Απλά ο Φίλης πήρε αυτούσια τη μοριοδότηση από το νόμο Διαμαντοπούλου χωρίς καν να σκεφτεί να προσαρμόσει κάτι στα τωρινά δεδομένα. Που να κάθεται να σκέφτεται τέτοιες λεπτομέρειες τώρα. Επίσης ο βαθμός πτυχίου μετράει παραπάνω από ότι θα έπρεπε. Παράδειγμα φοιτητές από πανεπιστήμια εξωτερικού (προφανώς όχι Harvand) έχουν βαθμό πτυχίου 10 μάλλον ξεκούραστα. Επίσης πανεπιστήμιο με πανεπιστήμιο έχουν διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. οπότε είναι άδικο να συγκρίνεις τις βαθμολογίες τους. Να δούμε αν και πότε και με τι αλλαγές θα ψηφιστεί.
Σε όλους τους μοριοδοτούμενους διαγωνισμούς του ασεπ μετράνε οι 60 μήνες προϋπηρεσία μόνο. Παλιά όταν συντάχθηκε και 3848 ήταν κλιμακούμενη μοριοδότηση τώρα όλοι οι μήνες έχουν την ίδια βαρύτητα (60Χ7= μέγιστο 420 μόρια). Όπως και ο βαθμός πτυχίου για τον ασεπ έχει μεγάλη βαρύτητα είναι επί 110. δηλαδή πτυχίο 7 δίνει 770, πτυχίο 990 όπως φαίνεται 2 μονάδες στο πτυχίο αντιστοιχούν με 30 μήνες προϋπηρεσία. Θεωρώ ότι κινείται σε αυτή τη λογική άρα δε νομίζω ότι θα αυξηθεί το πλαφόν αλλά ίσως θα έπρεπε να μην είναι κλιμακούμενη η μοριοδότηση των μηνών αλλά να έχουν όλοι οι μήνες την ίδια βαρύτητα όπως σε όλους τους μοριοδοτούμενους κατά τα πρότυπα του ασεπ. Οψόμεθα!!!