0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το 36μηνο είναι ατομικό συμφέρον; πως ; μπορείς να μου το εξηγήσεις;
Τελικά, τα μεταπτυχιακά μετράνε ή όχι?! Ο ΑΣΕΠ σε όλες του τις προκ. τα μετράει. Δεν είναι λίγο περίεργο να μετράνε τα μεταπτυχιακά στν υπάλληλο που θα βάζει σφραγίδες π.χ. σε προκ τυ Υπ Εσωτερικών και να μην μετράνε στην προκ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ του Υπ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ο θεος να το κάνει δλδ...) ?!?!?
ο πρόεδρος εξηγεί ό,τι λέμε σε 200 σελίδες, τέλος!
Το ατομικο συμφερον δεν το βλεπεις στο 36μηνο, αλλωστε θα ηθελα και εγω να δικαιωθειτε μιας και θα διοριστω και εγω. Ατομικο συμφερον κοιτας στα δυσπροσιτα που ολο αναφερεις, ειδικα αν θες δυσπροσιτα το 10-14 που ειχαν καταργηθει!
Και κάτι άλλο (εγώ δεν πειράζει θα συνεχίζω να μιλάω μόνη μου )μην περιμένετε ΑΣΕΠ ,εννοώ γραπτό διαγωνισμό .Δεν υπάρχει σάλιο από χρήματα .Άρα : Ουδέν μονιμότερο του προσωρινού !!!
Δεν τα θέλει η ΟΛΜΕ και η ΔΟΕ. Αν δεις την πρόταση της ΟΛΜΕ για τους μόνιμους διορισμους που έδωσε το καλοκαίρι στην προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου παιδείας θα δεις ότι δεν περιλαμβάνονται τα μεταπτυχιακά. Επίσης ο πρόεδρος της ΔΟΕ από ότι έχω διαβάσει σε εκπαιδευτικά sites είναι κατηγορηματικά αντίθετος:http://www.news.gr/ellada/ekpaidefsh/article/220852/to-zhthma-ton-diorismon-einai-arketa-periploko.html
Ο πρόεδρος της ΔΟΕ, εκτός απο δακίτης, έχει κάποιο άλλο.. σημαντικό στοιχείο στο βιογραφικό του; Ή μήπως η προσωπική ανεπάρκεια εκφράζεται ως αντίθεση στα ακαδημαϊκά προσόντα των άλλων;
Επειδή το διαβάζω συνέχεια αυτό. Αν κάνει ασεπ, θα έχει απίστευτο κέρδος. Π.χ. με παράβολο 50 ευρω αν πάνε να δώσουν 100.000 μαζεύει 5.000.000
Πελατειακό είναι να μη διορίζονται πουθενά οι ΑΣΕΠιτες