0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τη μοριοδότηση την καινούργια τα απομακρυσμένα σχολεία υπολογίζονται δίπλα ή μιλάμε για πραγματικούς μήνες προϋπηρεσίας;Ευχαριστώ.
ουτε το ένα ούτε το άλλο....σφαγιασμός απλώς..
Καλημέρα,Ξέρω ότι σε πολλούς δε θα αρέσει αυτό που θα πω και εν μέρει έχουν δίκιο, όμως ο βαθμός πτυχίου μου είναι άριστα και αυτό το άριστα το πήρα παρακολουθώντας όλα τα μαθήματα,με πολύ διάβασμα - όχι μόνο στις εξετάσεις- με πολλές εργασίες, ακόμα και προαιρετικές, την ώρα που η πλειοψηφία των φοιτητών ερχότανε μονάχα στο τελευταίο μάθημα για να πάρουν σημειώσεις & ύλη, ενώ στις εξετάσεις διάβαζαν όσο χρειαζόταν για να πιάσουν το 5! Ωστόσο, ούτε προϋπηρεσία έχω, ούτε ΑΣΕΠ έδωσα διότι όταν έγινε ο τελευταίος διαγωνισμός μόλις είχα ορκιστεί και δε πρόλαβα να διαβάσω. Είμαστε πάρα πολλοί αυτοί που ούτε προϋπηρεσία έχουμε, ούτε δώσαμε ΑΣΕΠ, δηλ. εμείς πώς θα καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε λίγα μόρια;Επίσης, είμαι υπέρ της κατάργησης του ΑΣΕΠ γιατί θεωρώ απαράδεκτο εμείς, μόνοι από όλους τους επιστήμονες να διαβάζουμε 1-2 χρόνια για να επανεξεταστούμε στην ειδικότητά μας και μετά και πάλι να μένουμε αδιόριστοι. Είναι σα να μας ακυρώσουν ως επιστήμονες & σα να μας κοροϊδεύουν!!!!
Δηλαδή; Λυπάμαι αλλά δεν καταλαβαίνω. Μπορείς να μου πεις τι ισχύει με τη νέα πρόταση;
Γιατι δεν αναφερει καπιος και ολους εκεινους που εχασαν φετος την αναπληρωση γιατι δεν προσμετρηθηκε η προυπηρεσια δυο χρονων! Τοτε δεν ακουσα πολλους απο αυτους που τωρα κοπτονται να ΓΑ