0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ας κάνουν επετηρίδα ΑΣΕΠ.
Αν προσπαθείς να μας πείσεις ότι το συμφέρον μας είναι να δινουμε κάθε 2 χρόνια ΑΣΕΠ μάλλον δεν έχεις ελπίδες......
Επετηρίδα σημαίνει γράφεις μια και μπαίνεις χωρίς να πειραχτεί η θέση σου. Γράψε εσύ μια φορά την
Εγώ δεν έχω καταλάβει πώς "εφαρμόζει" την απόφαση του ΣΤΕ και αφήνει κόσμο που δεν έχουν περάσει αΣΕΠ στις ειδικότητες Αθμια +
Η παράταση των πινάκων από το αρθρο 9 των μεταβατικών διατάξεων του 3848 καλύπτει την επιμήκυνση της ισχύος των πινάκων με υπουργική απόφαση. Δεν υπάρχει νομικό κενό!
Πρέπει να ξεκινήσουμε από το νόμο Πεπονή που αν δεν κάνω λάθος, προέκυψε από την αναθεώρηση του συντάγματος. Καταργήθηκε το ρουσφέτι και μπήκαν κανόνες με προσόντα και γραπτούς διαγωνισμούς για τις προσλήψεις σε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους. Στο νόμο αυτό υπήρξαν κάποιες εξαιρέσεις για την εκπαίδευση, λόγω και των ειδικών συνθηκών (επετηρίδα), στα πλαίσια πάντα του Συντάγματος. Ο νόμος του Αρσένη ως άμεση συνέπεια του νόμου Πεπονή, ενεργοποιήθηκε με τον πρώτο ΑΣΕΠ του 1998 και πήρε το όνομα από τον τότε υπουργό. Από τότε έγιναν πολλές νομοθετικές παρεμβάσεις/τροποποιήσεις από πολλούς υπουργούς. Μία μεγάλη νομοθετική παρέμβαση είναι και ο νόμος 3848 της Διαμαντοπούλου ισχύει από το 2010 έως σήμερα που βρίσκεται ακόμη στο μεταβατικό στάδιο. Λόγω των δικαστικών αποφάσεων και των αποφάσεων του Ανωτάτου Διοικητικού Δικαστηρίου του οποίου οι αποφάσεις δεν εφεσιβάλλονται, οι περισσότερες νομοθετικές παρεμβάσεις μετά τον Αρσένη αλλά και κάποιες διατάξεις του νόμου 3848 κρίθηκαν αντισυνταγματικές. Επομένως όλα αυτά που γίνονται γύρω μας δεν είναι πολιτικές παρεμβάσεις του Φίλη αλλά η υποχρέωση της διοίκησης να συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του ΣτΕ.
με βαθμο στον ασεπ του 2007 στο 62, ο οποιος οντως θα κανει νεα προσφυγη για να παρει τα 62 του μορια και να μη φοβαται καποιον που δεν επιασε βαση.!
εγω διαβασα τη 4303/2015 αποφαση του στε και ψιλοκαταλαβα οτι βαφτιζει το νομο της διαμαντοπουλου ως παγιο συστημα. αρα αυτος ο νομος ειναι σε ισχυ και οχι του αρσενη οπως λενε οι νηπιαγωγοι. αλλα για να ενεργοποιηθει πρεπει να προκηρυχθει νεος ΑΣΕΠ. ΑΣΕΠ δε βλεπουμε να γινεται, οποτε ποιος νομος θα εφαρμοστει; αυτο που προτεινει ο φιλης ειναι ενα κακο αντιγραφο του 3848/2010.