0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω να ρωτήσω το εξης.. διαβάζω παντού οτι η διαταξη του υπουργείου λαμβάνει υποψη της την πρόσφατη νομολογία του στε.Αν τη λάμβανε,δε θα έπρεπε να προηγούνται ολοι οσοι εχουν επιτυχια ασεπ;Ή μήπως όλη αυτη η θεωρια περι μεταβατικής είναι που δικαιολογει και την υπαρξη πχ ιδιωτικων μπροστα μας στον πινακα,τους οποιους είναι αδυνατον να ξεπερασουμε στα μορια ετσι κι αλλιως. Επίσης καποιος εδω ανεφερε πολυ σωστα οτι με το νομο, οπως τον εχει διαμορφωσει αυτη τη στιγμη, ειναι σα να χαριζει τη βαση 55 σε ολους .Ετσι ακριβως εναι.Πού λοιπον λαμβανεται υποψη η αποφαση του στε;Αν κάποιος ξερει....
Καλημερα . Να σας πω το δελτιο τυπου τιυ υπουργειου σημερα. Οι αναπληρωτες δεν σεβονται τις αποφασεις του ΣΤΕ και θα μας παρουσιασουν ως κάφρους στα Μμε. Αυτα καλημερα!
ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΩ ΓΙΑΤΙ:1. Αν μετρησει ολοκληρη η προυπηρεσια οι ιδιωτικοι θα προηγουνται οπως παντα εναντι εμου2. Αν ψηφιστει καταργηση του πλαφον 16,8 αυτο θα συμπαρασυρει και τα κριτηρια αργοτερα και των μονιμων διορισμων3. Εδωσα ΑΣΕΠ ειμαι δις επιτυχων και ναι απαιτω να εξαργυρωθουν οι κοποι μου4. Εχω προυπηρεσια ανω των 60μηνων αλλα δεν θα φτασω ποτε τους 250 μηνες των ιδιωτικων 5. Θεωρω οτι πρεπει να μετρησουν και τα αλλα ακαδημαικα κριτηριαΚαλημερα
4. Απαιτώ Διορισμούς και ουσιαστική επένδυση στην τεράστια παρακαταθήκη των προγόνων μας που λέγεται Ελληνική Παιδεία.5. Επιτέλους η έννοια της αλληλεγγύης πρέπει να μας μπολιάσει όλους διαφορετικά θα καταστραφούμε.Καλόν Αγώνα
Θα έπρεπε, γι αυτό και θα γίνουν ασφαλιστικά, αμέσως μετά την δημοσίευση της πρότασης του υπουργείου (ψήφιση του νομοσχεδίου).
Mακαρι να γινουν!Και το ωραιο ειναι οτι, ενω τους ευνοει για αλλη μια φορα ,του κανουν κι απεργια απο πανω.
ΑΠΕΡΓΩ ΓΙΑΤΙ1. Έχω φάει τα χρόνια μου σε δυσπρόσιτα τις χρονιές που προβλεπόταν ότι θα μετράει (όχι 2010-2014) και τώρα πάει στράφι.2. Είμαι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών, ένα στο αντικείμενό μου (Ελλάδα) και το άλλο στην εκπαίδευση (Αγγλία), και κανένα δεν θεωρείτε (ακαδημαϊκό) κριτήριο 3. Δεν είναι το πρόβλημά μου ούτε οι ιδιωτικοί ούτε οι ΑΣΕΠιτες. Είναι οι άθλιες πολιτικές φτωχοποίησης και αποδυνάμωσης του κοινωνικού ιστού της χώρας που διαιρώντας μας συνεχίζουν να κυριαρχούν. 4. Απαιτώ Διορισμούς και ουσιαστική επένδυση στην τεράστια παρακαταθήκη των προγόνων μας που λέγεται Ελληνική Παιδεία.5. Επιτέλους η έννοια της αλληλεγγύης πρέπει να μας μπολιάσει όλους διαφορετικά θα καταστραφούμε.Καλόν Αγώνα
Αυτο το (...ελαχιστη προυποθεση για να προσληφθει καποιοςως αναπληρωτης ειναι να εχει κριθει ικανος μεσω διαγωνισμουΑΣΕΠ οτι μπορει να διδαξει..) ΔΕΝ το βλεπω πουθενα..Τωρα φανταζομαι τις απαντησεις τις καταλαβαν ολοι..Φανταζομαι για μονιμους διορισμους ουτε λογος χωρις ΑΣΕΠ..Υ.Γ. το υπουργειο δεν ειναι σαν να παραδεχεται πως ολοι αυτοιπου προσεφυγαν απο το 2004 και μετα για το 40% πως ηταν παρανομοοτι εχουν δικιο και θα δικαιωθουν;;