0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επειδη ειμαι 45 χρονων και επειδη το εργο το εχω δει πολλες φορες (βλεπε ΟΑΕΔΙΤΕΣ) που διοριστηκαν εν μια νυκτι και εγω εμεινα στην απεξω Επειδη πιστεψα στον ΑΣΕΠ Επειδη εχω και γω μτπχ ελπιζοντας στην αναβαθμιση μου επειδη εχω 10+ χρονια μονο δημοσιας υπηρεσιας τα 4 εξ αυτων σε δυσπροσιτα δεν καταλαβαινω πλεον απο αυτα που μου λες Και γω εχω οικογενεια και παιδια και ειμαι μακρια Ως ποτε θα πηγαινουν σπιτι μου οι ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ και γω θα ταξιδευω Ε; Ως ποτε;
Γιατί το ότι χαρίζει τη βάση 55 σε όλους, πως σου φαίνεται;
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Οταν λέτε ότι χαρίζει τη βαση του ασεπ εννοείτε ότι γίνεται αυτόματα αφού στους πίνακες θα μπουν όλοι με το βαθμό πτυχίου και την προϋπηρεσία? Έτσι και αλλιώς βαθμός 55% σημαίνει 0 προσμέτρηση στα μόρια και με το άνοιγμα των πινάκων μπήκαν όλοι στους πίνακες με προϋπηρεσία, όπως οι δάσκαλοι από τον πίνακα μηδενικής, άρα ουσιαστικά αυτό συνέβη νωρίτερα. Και σε άλλες ειδικότητες δεν αλλάζει κάτι αφού όσοι έχουν μόρια από ασεπ έχουν τόση βαρύτητα που δεν την αγγίζουν όσοι έχουν μόνο προϋπηρεσία. Τι δεν καταλαβαίνω?
τα 4 χρόνια σου στα δυσπρόσιτα χάνονται με αυτό το σύστημα; συμφωνείς σε όλα τα σημεία της πρότασης Φίλη;
Δεν είναι δυνατόν να εξισώνει αυτόν που έγραψε 55 και κρίθηκε επιτυχόντας, με αυτόν που δεν έγραψε ποτέ, ή έγραψε και δεν κρίθηκε ως επιτυχών. Είναι παράνομο να μη δίνει όλα τα μόρια του ΑΣΕΠ!Το αστείο είναι ότι κάποιοι το θεωρούν δεδομένο! Δεν καταλαβαίνουν ότι ήταν παράνομο που τόσα χρόνια "έμπαιναν" μόνο τα μόρια πάνω από τη βάση στους πίνακες αναπληρωτών, ενώ θα έπρεπε η επιτυχία να είναι προϋπόθεση.
Ναι χαριμιζονται portokali αλλα ποτε δεν θα φτασω 250 μηνες μια και πιστευω πως διορισμοι την επομενη τριετια δεν προκειται να γινουν Αρα πασχιζω να μαι αναπληρωτης αλλα σε πινακες που θα αναγνωριζεται οτι εχω κανει Αυτο με τους ιδιωτικους αν δεν αλλαξει θα δειτε πως θα μας πεταξει εξω και στου διορισμους μονιμων Αν τωρα αποσυρουν τον νομο θα ισχυσει το ιδιο και σε περιπτωση μονιμων διορισμων
επίσης δεν είναι σωστό να εξισώνουν κάποιον με 80 μήνες με κάποιον με 60 και κάποιον που υπηρέτησε κοντά στο σπίτι του με κάποιον που έχει φάει τις ραχούλες και τα ξερόνησα με το κουτάλι...μου αρέσει που κάποιοι θεωρούν αυτονόητη αυτήν την καραμπινάτη αδικία
Ο 3848 εξισώνει όχι το υπουργείο, υπάρχει διαφορά.