0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί ο υπουργός επικαλείται από εδώ και από εκεί την 527 και μας στοχοποιεί σε συναδέλφους. Αφού εγώ του χρόνου πάλι εκτός θα είμαι και υποτίθεται είμαι και στο αντίστοιχο άκυρο από το Στε 40%. Ας βγάλουν δική τους απόφαση να λένε οτί αυτήν εφαρμόζουν! την 528! Πού λέει οτιδήποτε αυτοί προτείνουν στην απόφαση; και του χρόνου εμάς θα βρίζουν αδίκως!!portokali σε αφορά! ο υπουργός σκέφτεται δυσπρόσιταhttp://xenesglosses.eu/2016/04/kai-ta-dysprosita-sto-neo-systima/
από το fb του Μπράτη η ενημέρωση:"Αποχώρησε από τη συνάντηση ο υπουργός χωρίς να ολοκληρώσει τις απαντήσεις,προφασιζόμενος τη μικροένταση που υπήρξε, ενώ επί της ουσίας δεν έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα που ετέθησαν.Εν ολίγοις είπε:1.Θα καταθέσει τη διάταξη για τις προσλήψεις την άλλη βδομάδα για ψήφιση ,γιατί τον δεσμεύει η απόφαση του ΣτΕ.2.Δεν θα αποσύρει τη διάταξη για τα νηπιαγωγεία.3.Στις συνεχείς ερωτήσεις και στις διακοπές για το βαθμό πτυχίου,ανεξαρτήτως χρόνου κτήσης, δεν έδωσε καμιά απάντηση.3.Δεν έδωσε αριθμό μόνιμων διορισμών για του χρόνου ούτε αναπληρωτών.Είπε ότι οι συνολικοί διορισμοί την επόμενη χρονιά θα είναι 20.000( μόνιμοι κι αναπληρωτές).
Θα σας πω και εγώ νέα από το υπουργείο καθώς ήμουν παρούσα και έσα στην αίθουσα με τον υπουργό .Η συγκέντρωση ήταν μεγάλη .Είχε δίκιο ο Μπράτης στο fb και ήταν συνάδελφοι από Οινούσσες ,Σαντορίνη ,Κυκλάδες κλπ. Ήταν μάλιστα πάρα πολύ με ΑΣΕΠ οι οποίοι ήρθαν για να διαμαρτυρηθούν για το μηδένισμα της προυπηρεσίας τους . Ακούστε λοιπόν πως έχουν τα πράγματα : Θα γίνει αύξηση ωραίου και δραματικές συγχωνεύσεις κυρίως στην πρωτοβάθμια .Μάλιστα άκουσα από έναν έμπειρο συνδικαλιστή ότι οι αναπληρωτές θα είναι όλοι όλοι του χρόνου κάτω από 10000 πάρα πολύ κάτω .....Η όλη ανακατωσούρα γίνεται για τους πρώτους των πινάκων (των νέων εννοώ) που για τους φιλολόγους πχ θα είναι περίπου 200...Επιπλέον ο κ.υπουργός φάνηκε αλλά και πληροφορηθήκαμε ότι θέλει να βολέψει δικούς του ανθρώπους και ψηφοφόρους με την τροπολογία αυτή !!!Πράγμα γνωστό άλλωστε στο κυβερνόν κόμμα ...Ο υπουργός δεν έδωσε απαντήσεις πουθενά !! Ούτε για διορισμούς ούτε για τίποτα .Όλοι συμφώνησαν μεταξύ αυτών και η ΟΛΜΕ να προτάσσεται ο καλύτερος ΑΣΕΠ .Αλλά με κάθε τρόπο πρέπει να σωθεί η προυπηρεσία η οποία κατα την γνώμη μου είναι αδιαπραγμάτευτη .Ο υπουργός πιέστηκε πάρα πολύ όταν κατάλαβε τι γίνεται με την προυπηρεσία .Πάντως άν κάποιος προσέφυγε για να φιγουράρει το όνομά του στους 200 ΄πρώτους ΄τι να πω....οι άλλοι όμως οι υπόλοιποι ακόμα και με τους νέους πίνακες στις καλένδες απλά θα κοιτούν τα ονόματά τους στις θέσεις άλλων .
4. Πάγωμα των καταργήσεων– συγχωνεύσεων στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και επαναλειτουργία σχολικών μονάδων που καταργήθηκαν (νηπιαγωγεία- δημοτικά-γυμνάσια-λύκεια) βάσει αντικειμενικών κριτηρίων. ΑΥΤΟ στο προγραμμα για την παιδεια του ΣΥΡΙΖΑ νοεμβριος του 2014Διαβάστε περισσότερα: http://xenesglosses.eu/2014/11/ta-amesa-metra-pou-tha-parei-o-syriza-gia/
Αυτοι που ηταν ομως σημερα εξω απο το Παιδειας,τους εδωσαν την εμπιστοσυνη τους τοτε.Σαρωτικα.Ποιος τους φταιει;Ειμαστε και εκπαιδευτικοι βρε παιδια,να κοβει λιγο το ρημαδι.
εγω σημερα πηγα και με στενοχωρησε που ηταν τοσο λιγα ατομα στη συγκεντρωση και ακομα πιο λιγα απο Δευτεροβαθμια που ανηκω εγω.
Ναι ειδικά οι εκπαιδευτικοί.. πάρε τον έναν και βάρα τον άλλον είναι. Μια ζωή μπλε και πράσινοι κόκκοι ήταν, τώρα θα άλλαζαν; (η πλειοψηφία πάντα, όχι όλοι)