0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και γι αυτο θελω να αναδειξω την ανθρωποφαγια τον διχασμο και το μικροσυμφερον που επικρατει εδω μεσα. Σιγα να μην θεωρω σωστο οι εκπαιδευτικοι να πρεπει να δινουν ΑΣΕΠ καθε 2 χρονια για να αποκτησουν μια αμφιβολης αξια προυπηρεσια
Γιατ ρε παιδια κλαιγονται οι 30 μηνιτες και βγαινουν στις τηλεορασεις. Εμεις που ειμασταν 24 μηνο δεν πρεπει μα κλαιμε
Σε παρα πολλα μηνύματά σου λες ακριβως το αντίθετο από αυτό που λες τωρα.Οταν θες να αντιμετωπίζεσαι με σεβασμό ,να έχεις μια άποψη και να την υποστηρίζεις.Αλλα μη μας τρελάνεις όμως...
Πρόταση για την σύγκριση διαφορετικών βαθμολογιών ΑΣΕΠ.Αφού το ΣτΕ κρίνει ότι δεν μπορούν να συγκρίνονται οι βαθμολογίες διαφορετικών διαγωνισμών ΑΣΕΠ, προτείνω να βαθμολογείται η σειρά επιτυχίας στον διαγωνισμό. Εξηγώ: Έστω ο Α. Το 2006 είχε βαθμολογία π.χ. 74 και κατατάχθηκε 351ος. Το 2008 γεννούσε και δεν συμμετείχε στο διαγωνισμό ή έγραψε κάτω από την βάση. Το 2018 είχε βαθμολογία 72 και κατατάχθηκε 220ος. Έστω ο
εγώ συμφωνώ απόλυτα και το έχω στοιχειοθετήσει για τους μαθηματικούς. επίσης από το 2010 το είχα στείλει και σε ολμε κλπ αλλά.............
Αν είναι ίδιος ο τύπος διαγωνισμού,ύλης κλπ συμφωνώ!!!Σε αντίθετη περίπτωση όμως Sikat;
Σωστό!!!Αλλά με μεγάλο ρίσκο θα σχολιάσω ....πως καταντήσαμε έτσι!
Λάθος πόρτα χτύπησες. Η ΟΛΜΕ είναι κατά όποιου ΑΣΕΠ.Είναι καλό να το προτείνουμε στην διαβούλευση για το νέο νόμο διορισμού. Η πρότασή σου διαφέρει κάπου με την δική μου;