0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αυτό ακριβώς. να μοριοδοτηθεί η σειρά επιτυχίας σε διαφορετικους διαγωνισμους ασεπ και οχι η βαθμολογία. το θέμα είναι οτι σε κάποια φάση είπαν οτι μόνο του 2008 θα μετρήσει οπότε οκ. τελικά του 2006 και του 2008 αποφασίστηκε και μάλιστα με λάθος τρόπο.
έχουν δίκιο οι απέξω που λένε οτι είμαστε ο πιο μειωμένης αντίληψης ( να το πω ευγενικά)επαγγελματικός κλάδος...και φυσικά ο πιο πολυδιασπασμένος...θα ήμαστε οι μοναδικοί που κάναμε ,έκαναν, δεν έχει σημασία , προσφυγή ,προσφυγές για να πετύχουμε στο τέλος τι;...να δώσουμε γραπτό Ασέπ , ξανά, ( εγω με 2 επιτυχίες, προυπηρεσία, δυσπρόσιτα να αποδείξω ΤΙ ακόμα;) ...,με εναν νομο (3848) που σου λεει ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ότι θα δίνεις κάθε τρία χρόνια για να πάς ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ , χωρίς να δεσμεύεται ότι θα σε διορίσει....πόσο μειωμένης αντίληψης πια; ...το ΣΤΕ έκρινε παρανομες τις μειωσεις μισθών...εγινε τίποτα ; ..ΟΧΙεπίσης το ΣΤΕ έκρινε παράνομες τις περικοπες συνταξεων..εγινε κάτι; ...ΟΧΙΣε διαγωνισμους σε εφορίες , πολεοδομίες, τράπεζες ,νομαρχίες κλπ έψαξε ποτέ το ΣΤΕ να δει ποιες προυπηρεσίες είναι "παράνομες"; ...ΟΧΙμήπως το ΣΤΕ "πεταξε" έξω τους ιδιωτικούς, πολύτεκνους κλπ; ..ΟΧΙ...ισα ισα ,για το οποιον ξέρει στοιχειώδη μαθηματικα τους πριμοδοτεί ΓΕΡΑ...θα ήμαστε τα μοναδικά κορόιδα που θα σφαζόμαστε για το ποιος θα παει αναπληρωτης για να ΜΗΝ μετράει η προυπηρεσία μετα τους 60 μηνες...κάποιοι θα δουλέψουν για πρωτη φορά φέτος και τους το εύχομαι...όταν όμως δουλεψουν σε καμια Σχοινούσα,Δονούσα, Καστελλοριζο ,και ΔΕΝ θα τους αναγνωρίζεται η προυποηρεσία , τότε θα τους πονέσει πολύ...αλλα ελπίζω να έχουν το θάρρος να βγουν στο PDE, χωρίς να αλλάζουν ψευδώνυμα και να κρύβονται, και να παραδεχτουν τι μ..ιες έκαναν και έλεγαν...θα ειναι αργα όμως...θα πρέπει να προετοιμαζονται για τον επόμενο γραπτό ΑΣΕΠ για να ξαναπάνε αναπληρωτες...τραγικό...!...κατάντια...όλοι ξανα για γραπτό λοιπόν έτσι που τα καταφέρατε....πάμε ξανα σαν αλλοτε....
ασε με να σου εξηγησω εγώ με 7 χρονια στα φροντιστήρια τι εστί ιδιωτικός τομέας....ήμουν σαφής συνάδελφε...δεν ξερω την ηλικια σου και αν εχεις ξαναδουλεψει ,αλλα εγω με 2 επιτυχίες ,προυποηρεσια κα ιδυσπρόσιτα δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανεναν....το κείμενο μου ηταν σαφεστατο οπως και ο 3848 στο τι λεει...
11 χρόνια σε κεντρικά αλλά τα πράγματα δεν είναι καθόλου ίδια μετά το 10, 11. Ήσουν σαφής, ναι.
ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ –ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ Τον κ. Νικόλαο Φίλη, Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων —–*—– Αθήνα, 15 Απριλίου 2016 Όπως είναι γνωστό, στις 8-4-2016 δημοσιοποιήθηκε, αιφνιδιαστικά, η πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου, για ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας, με απροκάλυπτο στόχο να εξουδετερωθεί η συμβολή της πραγματικής εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας ως κριτηρίου κατάταξης στους πίνακες αναπληρωτών για το έτος 2016-2017 και συνακόλουθα να παραμεριστούν όλοι εκείνοι οι εκπαιδευτικοί, που με αυταπάρνηση και υπό αντίξοες συνθήκες, αποδέχονταν επί σειρά ετών την τοποθέτηση τους και επιτελούσαν το λειτούργημα τους σε όποιο σημείο της ελληνικής επικράτειας ανέκυπταν αντίστοιχες ανάγκες, στις νησιωτικές περιοχές, στις δυσπρόσιτες γωνιές και στις εσχατιές αυτής. Ειδικότερα, από την απλή ανάγνωση του κειμένου της διάταξης, που προορίζεται να εισαχθεί ως εμβόλιμη ρύθμιση στον Νόμο 3848/2010, συνάγεται αβίαστα το συμπέρασμα πως κύριο μέλημα των συντακτών της είναι η δραστική συρρίκνωση της βαθμολογικής αποτίμησης της πραγματικής προϋπηρεσίας, μέσω της θέσπισης ορίου στους συνυπολογιζόμενους μήνες (μέχρι 60) και στις βαθμολογικές μονάδες του συγκεκριμένου κριτηρίου (μέχρι 16,80). Ως μόνη τεκμηρίωση για την άθλια αυτή μεθόδευση εισφέρεται δε η δήθεν ανάγκη συμμόρφωσης προς την –μη ειδικότερα προσδιοριζόμενη- νομολογία του Συμβουλίου της Επικρατείας. Ο εντελώς σαθρός και ασύστατος χαρακτήρας του αιτιολογικού αυτού επιχειρήματος, καταφαίνεται πρωταρχικά από το γεγονός ότι με την πρόσφατη 4303/2015 απόφασή του Συμβουλίου της Επικρατείας απορρίφθηκε στο σύνολό της, κατά το μέρος που ερευνήθηκε στην ουσία της, η αίτηση ακύρωσης που είχε ασκηθεί κατά της υπ’ αριθμ. 132812/Ε2/25.8.2015 κανονιστικής απόφασης του Αναπληρωτή Υπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΦΕΚ