0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
http://xenesglosses.eu/2016/04/aporrithikan-oxi-oi-22-000-diorismoi/
Όλα πρέπει να μετράνε, αλλά φυσιολογικά. Η επιτυχία στον ΑΣΕΠ πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο, αλλά δεν θα πρέπει να συμπυκνώνεις όλο το μέλλον κάποιου σε μόλις μία μέρα. Κάποιος μπορεί εκείνη την μέρα να είναι άρρωστος, να του τύχει λίγες μέρες πριν ένα ατύχημα ή να χάσει κάποιον δικό του ή να έχει χίλια μύρια προβλήματα στο μυαλό του ή δεν ξέρω τι άλλο. Οι επιτυχόντες θα τα πουν δικαιολογίες, αλλά είναι απλά η πραγματικότητα. Και δεν μπορείς να καθορίζεις το μέλλον του άλλου από μία και μόνο μέρα, όταν αυτή η μέρα δεν ξανάρχεται. Πόσα χρόνια έχει να γίνει διαγωνισμός; Αν είχαμε κάθε χρόνο διαγωνισμό, ποιος θα τον αμφισβητούσε; Κανείς; Οπότε το ασεπ πρέπει να είναι πρώτο στα κριτήρια, αλλά όχι εις βάρος των κόπων των άλλων. Δεν μπορείς να πανηγυρίζεις με την ισοπέδωση της προϋπηρεσίας του άλλου.
Τι έχασα σήμερα;
Xωρίς να έχω διαθεση να σε θίξω..θεωρω όλο αυτο που έγραψες ενα λογικό σφάλμα!!Φράση προς φράση.Οχι επειδη διαφωνώ(ναι διαφωνώ),αλλα επειδη πρόκειται για σφάλμα λογικης
Εγώ αναγνωρίζω ότι η κάθε ομάδα ,το κάθε άτομο φωτογραφίζει αυτό που εξυπηρετεί το ίδιο(με ελάχιστες εξαιρέσεις)........Αυτή είναι η αλήθεια που την ''παρακολουθώ'' 6 χρόνια τώρα..........Έτσι λοιπόν αφού εκπαιδευτικοί , συνδικαλιστές ,πολιτική και διοικητική ηγεσία του υπουργείου, δεν μπορούν να είναι γνήσιοι και σοβαροί για να ισορροπήσουν το θέμα ...ε τότε ναι, δεν με ενοχλεί τις αποφάσεις να τις παίρνει το ΣΤΕ!!!!!!!!!!!!Πως πάει ένα ζευγάρι που χωρίζει για το μοίρασμα της περιουσίας στα δικαστήρια......έτσι καταντήσαμε!!!!!!!!!!
βασικη προυποθεση για να ενταχθει καποιος στους πινακες θα πρεπει να ειναι η επιτυχια στον ασεπ-ο βαθμος του ασεπ ολοκληρος και μετα η προυπηρεσια με συντελεστες-μια επιτυχια στον ασεπ αρκει.κανενα μπονους σε κανεναν,ειδικες κατηγοριες μονο ατομα με προβληματα υγειας-αυτο ειναι αξιοκρατια και δικαιοσυνη αντικειμενικα-ολα τα υπολοιπα ειναι υποκειμενικα ...