0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ωραίο το σενάριο - που κανείς από τους θιγόμενους δεν θα καταλάβαινε αλλά εσύ το κατάλαβες- άλλα δεν απαντάει στο ερώτημα. Ο αριθμός προσλήψεων εξαρτάται από τον τρόπο μοριοδότησης; Ξεχνάς και παραβλέπεις ότι κάποιοι, προσέφυγαν, κάποιες αποφάσεις βγήκαν, κλπ ... όλα αυτά τα σχεδίασε ο Φίλης; Ακόμα και αυτός που προσέλαβε ή ΟΛΜΕ σε μεγάλο βαθμό πήγε να προσαρμοστεί - βλέπε ταβάνι προϋπηρεσίας κλπ- και προσπαθούσε να πείσει ότι είναι σύμφωνο αυτό που προτείνει μει το ΣΤΕ. Γιατί αφού δεν ήταν ανάγκη; Και η ΟΛΜΕ στο κόλπο; Και τέλος πάντων ακόμη κι άν ο κάθε Φίλης μπορούσε να παραβλέψει το ΣΤΕ εμείς το θεωρούμε σωστό; Δηλ πολίτη αν αισθάνσεσαι ότι αδικείσαι από την πολιτική εξουσία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί δεν ελέγχεται;
Tώρα... άμα κάνω ανάλυση του κείμενου ..θα φταίω εγώ;
Kinegire,περα απο την πλακα,πες μου ενα λόγο,γιατι εγω πχ,που δεν ειμαι διορισμενη,που εδωσα εξετασεις με την πεποιθηση οτι αν γραψω καλα καποια στιγμη θα διοριστω,που περασα τη βαση τρεις φορες και με καλουσαν απλα ωρομισθια....γιατι εγω λοιπον να αγωνιστω για κατι αλλο,περα απο τη δικη μου και των ανθρωπων που ειναι στη θεση μου ,δικαιωση;
kinegiros το σκεπτικό σου πέρα από το ότι δεν απαντά στο ερώτημα, στηρίζεται στο λογικό σφάλμα (κατα τη γνώμη μου) ότι θεωρείς πώς αυτό που απασχολούσε τον υπουργό είναι ή αντίδραση των εκπαιδευτικών-αναπληρωτών απέναντι στα όντως άσχημα που έρχονται. Πραγματικά το πιστεύεις; Ξανασκέψου το! ποιό κίνημα και ποιά αντίδραση; Δεν νομίζω δυστυχώς ότι είχε τέτοιο φόβο.
δεν μπορώ να κάτσω καν να σου απαντήσω.... θεωρώ ότι μου κάνεις πλάκα... δεν είμαι ούτε ο εξομολογητής σου, ούτε ο συνδικαλιστής σου, ούτε ο μπαμπάς σου.... τα θέματα ηθικής είναι αυστηρά προσωπικά δεν θα κάτσω να κρίνω τα δικά σου....έγραψα κάποια πράγματα για να αφυπνίσω αυτούς που θέλουν να αφυπνιστούν, είναι το λιγότερο που οφείλω να κάνω γιαυτό που τραβάμε τόσα χρόνια και για όσα έρχονται. το ερώτημα σου έχει απαντηθεί στο σενάριο που περιέγραψα... αν δεν κατάλαβες την σχέση όσων με ρώτησες είναι γιατί δεν θες να καταλάβεις ως ευνοούμενος των αλλαγών...... ο υπουργός δεν είναι μπιπ και δεν είναι αφελής, σας πληροφορώ ότι είναι μεγάλος τακτικιστής και δεν αφήνει ΤΙΠΟΤΑ στην τύχη. Εσύ μπορείς να τον υποτιμάς, εγώ όχι, όσο περνά ο καιρός τον θαυμάζω....
Αμφισβητουνται οι διορισμοι απο το 2002?http://xenesglosses.eu/2016/04/ti-exelixeis-exoume-gia-ton-tropo-pros/
Γνωρίζετε κάποιος αν έχει ανέβει κάπου πίνακας για τους φιλολογους με το νέο σύστημα για να έχουμε μια εικόνα σε τι θέση θα βρισκόμαστε;