0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μη τυχόν και δεν διανοηθούν να βάλουν τα δυσπρόσιτα οι ελεεινοί...Θα τα πούμε...Οι δικηγόροι είναι παραπόδας
Τουλάχιστον συμφωνούμε στο ελεεινοι
Καλές οι θεωρίες συνομωσίας. Και τα σενάρια πολλά για όσους έχουν φαντασία. Το σενάριο να συμμορφώνεται ο Φίλης στην νομιμότητα, όπως οφείλει σε ένα κράτος δικαίου, ορισμένοι δεν θέλουν να το ακουν. Ο λόγος είναι απλός: Το προσωπικό συμφέρον, αφού περι δικαίου δεν τίθεται πια λόγος.Όσον αφορά την "διάσπαση", εγώ δεν έχω κανένα ποβλημα να συμμετέχω σε διεκδικήσεις μόνιμων διορισμών με αδιόριστους χωρίς ΑΣΕΠ, με ΑΣΕΠ, τρίτεκνους και πολύτεκνους. Είναι απλό: Μπορούμε να είμαστε χώρια σε αυτά που μας χωρίζουν και μαζί σε αυτά που μας ενώνουν. Γιατί να είναι αυτό τόσο δύσκολο...
Πρεπει να σου πώ οτι δεν μιλώ στον αέρα!!Είμαι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ
εεεεε πραγματικά είναι να απορείς από το επίπεδο φαντασίας ορισμένων..... θεωρούν ότι ο Φίλης ενεργεί με βάση το δίκαιο..... ότι δεν είναι πολιτικός αλλά ο μεσσίας.....θεωρούν ότι τα θέματα όλα που τρέχουν είναι ασύνδετα μεταξύ τους.... θεωρούν ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός..... ότι ο φίλης είναι κάποιος αγροίκος που δεν ξέρει τίποτα και απλά αντιδρά..... οκ οκ οκ.... συνεχίστε να πιστεύετε στον Αι
λέει για τις οποίες δεν θα τίθεται όριο. σε μέλλοντα χρόνο το έχει το ρήμα ....δηλαδή και ηλεκτρονικά να υποβάλλονται δεν θα υπάρχει όριο στον αριθμό των επιλογών....λες και πριν ετίθετο...
Πού ωφελειται ο Φίλης με τις αποφάσεις του;
Αγαπητοί /ες χρήστες αυτού του φόρουμ,καταρχάς εδώ και καιρό παρακολουθώ τη σελίδα ως αναγνώστρια και ειδικότερα παρακολουθώ τον συγκεκριμένο διάλογο.Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε μια διαδικτυακή συζήτηση πάνω στα εκπαιδευτικά ζητήματα και λυπάμαι που η συζήτηση συχνά μετατρέπεται σε αρένα. Ο κύριος λόγος που αποφάσισα να λάβω μέρος στη συζήτηση είναι για να καταθέσω το δικό μου σημαντικό ερώτημα προς συζήτηση, καθώς βλέπω ότι δεν τίθεται επιτακτικά από κανέναν άλλον, αν και θα έπρεπε. Γνωρίζετε πως υπάρχουν πολλοί χιλιάδες απόφοιτοι ιδιαίτερα των λεγόμενων καθηγητικών σχολών, που δεν έχουν καθόλου μόρια προϋπηρεσίας και με το σύστημα που ισχύει δεν προβλέπεται και να αποκτήσουν ποτέ. Τί θα γίνει με όλους αυτούς; Δεν έχουν δικαίωμα εργασίας αυτοί; Και πώς θα καταφέρουν ποτέ να προσληφθούν είτε ως μόνιμοι είτε ως αναπληρωτές; Δεν πρέπει να υπάρχει ίση ευκαιρία και γι' αυτούς στον νέο τρόπο διορισμών και προσλήψεων; Προσωπικά κατέχω κι ένα δεύτερο πανεπιστημιακό πτυχίο, όπως κι ένα μεταπτυχιακό, συναφές με το πρώτο πτυχίο μου. Είμαι απόφοιτη φιλολογίας. Ξέρω ότι αρκετοί από εσάς είστε πολέμιοι του θεσμού του γραπτού διαγωνισμού ΑΣΕΠ που έχει να γίνει από το 2009 (και που προκηρύχθηκε το 2008). Μήπως όμως ένας γραπτός διαγωνισμός αναβαθμισμένος, αξιόπιστος και αποδεκτός από όλους χωρίς διαρροές και σκοτεινά σημεία, είναι το ζητούμενο στο γενικότερο μπάχαλο που σήμερα επικρατεί;Προσωπικά οι εξετάσεις δεν με φοβίζουν. Έχω εξεταστεί τόσες φορές στη ζωή μου. Έχω επιτύχει, έχω και αποτύχει. Αν ένας αξιόπιστος γραπτός διαγωνισμός επαναλαμβανόταν και κάθε δύο χρόνια, τότε νομίζω πως θα έδινε σε όλους ίσες ευκαιρίες. Ενδιαφέρομαι πραγματικά για τις απόψεις σας. Θα ήθελα να τις παραθέσετε σκεπτόμενοι με ευαισθησία το ζήτημα των χιλιάδων άνεργων αποφοίτων - συναδέλφων σας χωρίς προϋπηρεσία.