0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ότι ένα αποτυχημένο διήμερο σε ένα εξεταστικό κέντρο θα σου καθορίσει τη ζωή για τα επόμενα 3 χρόνια. Σβήνεται αυτόματα οτιδήποτε έχεις κάνει έως τώρα.
Μ'αυτή την πρόταση ενισχύεται ο ισχυρισμός σου;
Ο Green μου φαίνεται ότι το πιασε. Εσύ μάλλον όχι. Ήθελα να πω πως το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν προκηρύσσονται θέσεις αλλά το ότι και να προκηρυχθούν αυτές θα είναι ελάχιστες λόγω έλλειψης μαρουλίου.
Γραπτος διαγωνισμος ασεπ καθε 2 χρονια...Ολοι... Για να ειμαστε σε φορμα!!!!Και γιατι οχι καθε καλοκαιρι....εεεεεεεεεε.
Ο νόμος 3848 είναι απάνθρωπος ειδικά σε περιόδους αδιοριστίας όπως η συγκεκριμένη. (Δεκτό. Ας διεκδικήσουμε να γίνει πιο ανθρώπινος λόγω των συνθηκών. πχ. Μεγαλύτερη διάρκεια ισχύος (4 διαγωνισμούς) ή εξασφάλιση βάσης μετά από δύο επιτυχίες και δε ξέρω εγώ τι άλλο. Οκ βαριέμαι να ξαναδίνω εξετάσεις αλλά είναι αναγκαίο κακό. Και η κατάσταση τώρα δεν παλεύεται τρέχεις παντού για προυπηρεσία μη χάσεις τη θέση σου στον πίνακα με μεγάλο πολλές φορές κόστος.)Είναι τραγικό να εργάζεσαι για 5-6-10 χρόνια και κάθε 2 (κάθε τρία)χρόνια να περνάς εξετάσεις και να υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην εργαστείς καν τα επόμενα 2 χρόνια. Ένα σοβαρό κράτος προϋποθέτει να παρέχει εργασιακή ασφάλεια στους εργαζόμενους. Όσοι υπερασπίζεστε τον 3848 δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεστε. (ότι βάζει τέλος στην πολυνομία και στις παρατυπίες των τελευταίων ετών, ότι δίνει πραγματικές ευκαιρίες στους νέους πτυχιούχους, με δεδομένο την αδιοριστία έχει την αξία του και η θέση στην αναπλήρωση ας μην το υποτιμάμε είναι η δουλειά μας, δε γίνεται κάθε καλοκαίρι να καρδιοχτυπάμε με ποιο πλευρό θα ξυπνήσει ο εκάστοτε υπουργός και τέλος πάντων σου δίνει την αίσθηση ή έστω ψευδαίσθηση ότι μπορείς να στηριχθείς μόνο στις δικές σου πλάτες. Και αυτό με την προϋπηρεσία χωρίς πλαφόν το έχω πει πολλές φορές είναι μία μορφή ομηρίας αλλά κανείς δεν ακούει. )Τέτοιο μέλλον θέλετε στην εκπαίδευση;Ακόμα και να είσαι υπέρμαχος του διαγωνισμού ΑΣΕΠ για προσωπικούς ή άλλους λόγους, δε μπορεί να υποστηρίζεις τον 3848.. Είναι ανθρωποφάγος! Έλεος! Προσωπικά δεν τον υποστηρίζω από προσωπικό συμφέρον, υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις και τις σέβομαι ή τουλάχιστον μπαίνω στη διαδικασία να τις κατανοήσω αλλά ειλικρινά κουράστηκα από την αστάθεια και τη διχόνοια στο συγκεκριμένο θέμα....... είναι μία λύση. Συζήτηση κάνουμε σε κάθε περίπτωση.................η συνέχεια στις οθόνες μας
, οποίος ήδη δουλεύει σε σχολειο δεν εχει να φοβηθεί τίποτα, αφού υποτίθεται οτι κατέχει το γνωστικό αντικείμενο...ετσι δεν ειναι;;; 🤓🤓
Σας διαβάζω τόσες εβδομάδες... μήνες τώρα... Τι να πω.. εσείς όλοι είστε εκπαιδευτικοί ή θέλετε να γίνετε; .. πω ρε πούστη μου... μιλάτε για πτυχία, επιτυχίες ασεπ, προυπηρεσίες... αξιοκρατία, δικαιοσύνη, συναδερφικότητα και χίλιες δυο άλλες έννοιες που δεν ξέρετε καν τι σημαίνουν.. ούτε μυρωδιά δεν έχετε πάρει.. Ο καθένας τον κωλαράκο του !!! πριν πείτε για τα προσόντα σας αναρωτηθήκατε ποτέ μήπως πρέπει να σας δει κανας ψυχίατρος ; Εσείς είστε όλοι για δέσιμο... τα παιδιά μου εσεις θα τα μάθετε γράμματα ;.. καλά να τα κάνετε καλούς και σωστούς ανθρώπους δεν παίζει.. αυτό είναι στανταράκι. Αλλά ακόμη και να τα μάθετε τέχνες και επιστήμες, εσείς ; Σας φαντάζομαι μέσα στην αίθουσα.. να ανυπομονείτε να τελειώσει η 30 λεπτη ώρα σας για να κάτσετε στη γραφειάρα σας και να μασουλήσετε την τυρόπιτα σας ...ποντίκια . Εκτός από την θεσούλα σας και τον μισθουλάκο σας σιγά μη νοιαστείτε για τα παιδιά του κοσμάκη... Έξω στην πιάτσα σιγά μην έχει δουλέψει κάποιος από εσάς, σιγά μη διάβασε για να πάρει πτυχίο και αν πήρε με κανα 5,5 θα το πήρε ..χατηρικά γιατί τον βαρέθηκαν στα πανεπιστήμια που πηγαίνατε.. και παράλληλα ροκανίζατε τα φραγκάκια των γέρων σας που τρέχαν πίσω από βουλευτάδες γιανα σας βολέψουν.. μαιμούνια ε μαιμούνια.. που γράψατε ντεμεκ ασεπ, με τα φροντιστήρια που πληρώσατε και απτην άλλη εσείς που ματώσατε τα ποδαράκια σας να γυρνάτε σαν αναπληρωτές για τόσα χρόνια στην ακριτική ελλαδα.. λες και τζάμπα πηγαίνατε ή ήταν με το ζόρι.. αλλά είστε τυχεροί.. φτάνει όμως μη προκαλείτε, είστε οι χειρότεροι !!! όσοι είστε μέσα και όσοι θέλετε να μπείτε και να διοριστείτε, θα πρεπε να ντρέπεστε που υπάρχει το νήμα αυτό και που λέτε τα όσα λέτε. Ντροπή σας κοπριές... άντε χρονιάρες μέρες..
Ειδική Αγωγή / Απ: Αναπληρωτές Ε.Α.
αυτα που λεει ο/η cicada παντως ειναι μια περιληψη της κοινης αποψης σχετικα με το τι ειναι/αξιζει ο εκπαιδευτικος! γι αυτο και ολη η κοινωνια εναντιωνεται στους εκπαιδευτικους! και καλα κανει....εδω τρωγομαστε μεταξυ μας! γενικα απο αυτο που εχω νιωσει 5 χρονια αναπληρωτης ειναι οτι πιο μιζερος υποδουλος και ρουφιανοκλαδος δεν υπαρχει! καλη υποδουλωση λοιπον μιας και το κυριο αιτημα δεν ηταν οι μονιμοι διορισμοι αλλα πως θα βολευτει ο κωλος μας και του χρονου....μετα βλεπουμε.... και στις 30 ωρες να αυξηθει το ωραριο ο 'εκπαιδευτικος' κοσμος θα το δεχτει!