0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άντε, ειρήνη ημίν.. πάμε σιγά σιγά προς τον οβελία. Αφήστε τα μίση για μεθαύριο, αφού χωνέψουμε! :-)
ρε παιδια κοροιδευομαστε και μεταξυ μας τωρα? μαλλον μου φαινεται κοροιδευουμε τον εαυτο μας και μονο.και που πας τον ιουνιο τι κανεις?καφεδες και κουτσομπολια μεχρι τις 12 τη χειροτερη!και μεσα στις εξετασεις μια επιτηρηση και τελος!!εμεις φταιμε που προκαλουμε. ψυχοφθορα η δουλεια του εκπαιδευτικου αλλα οχι και σκληρη!μη τρελαθουμε κιολας. καποτε στην οικοδομη το ημερομισθιο ηταν 70 ευρω καθαρα, πηγαινε κανεις?η δουλεια αυτη εσβησε και την κανουν μονο αλλοδαποι πλεον. αν ηταν ευκολη εργσια ολοι θα ετρεχαν. και μη μου πειτε σπουδασα σιγα μη παω οικοδομη....επισης η καλυτερη δουλεια για μητερες να μεγαλωσουν το παιδι τους, διαφωνειτε σε αυτο?πεστε μου σε αλλη εργασια που καθονται 15 μερες χριστουγεννα και 15 ημερες πασχα. πουθενα!εμεις φταιμε για ολα τα δεινα του κλαδου μας!κανεις αλλος. γι αυτο σιχαθηκα το Ελληνικο συστημα και την κανω για αλλη γη αλλα μερη! φροντισα να κανω καλο phd και οχι στην διδακτικη...οσο για τα υπουργεια....μιλατε για ακραιες περιπτωσεις που δεν ειναι ο κανονας!συνεχιστε ετσι και θα ερθει αλλος Φιλης που θα αποτελειωσει τον κλαδο..καλα το πατε.
πεστε μου σε αλλη εργασια που καθονται 15 μερες χριστουγεννα και 15 ημερες πασχα. πουθενα!οσο για τα υπουργεια....μιλατε για ακραιες περιπτωσεις που δεν ειναι ο κανονας!συνεχιστε ετσι και θα ερθει αλλος Φιλης που θα αποτελειωσει τον κλαδο..καλα το πατε.
Αν και ειμαστε εκτος θεματος πρεπει να αναφερω δυο σοβαρα πραγματα:1) Υπαρχει επισημο πορισμα ερευνας που αναφερει οτι το 30% των εκπαιδευτικων της α/θμιας αντιμετωπιζει στην πορεια των χρονων προβλημα ακοης, και2) Απο φιλο μου καρδιολογο με διδακτορικο και διαλεξεις στο εξωτερικο, οταν τον ρωτησα τι ειδικοτητα ειναι οι περισσοτεροι ασθενεις στην Ελλαδα μου ειπε οτι ειναι εκπαιδευτικοι. Μαλιστα μου ανεφερε οτι σε συνεδρια πολλοι συναδελφοι του συμφωνουν οτι οι περισσοτεροι πελατες τους ειναι εκπαιδευτικοι.Δεν αναφερομαι σε αλλες ομαδες εργαζομενων για να μην μπω στο τρυπακι του κοινωνικου αυτοματισμου.ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Καλησπέρα και καλή Ανάσταση σε όλους ! Μόλις διάβασα στο παρακάτω άρθρο (http://xenesglosses.eu/2016/04/poies-allages-tha-exoume-stous-pinakes-anapliroton-neo-sxoliko-etos/) το εξής: "Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του ν.3687/2008 (ΦΕΚ 159/01.08.2008 τ.Α΄) στο διπλάσιο υπολογίζεται και η υπηρεσία των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας των περιοχών στις οποίες λειτουργούν σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν χαρακτηρισθεί δυσπρόσιτα."Με ένα σύντομο ψάξιμο, είδα ότι στη Φθιώτιδα που με ενδιαφέρει υπήρχαν μόνο δυσπρόσιτα Α' βάθμιας... ξέρει κανείς αν ισχύει όντως ή υπάρχουν δυσπρόσιτα
Μόνο Αγαπη συνάδελφοι φτάνει η φαγωμαρα
Εδώ ξεκατινιάζονται οι αρχιερείς!!!!!!!!! http://www.enikos.gr/society/386205,To-vinteo-me-tis-katares-toy-Amvrosioy-ston-Filh--Oi-diamartyries-twn-pistwn.html«Να σαπίσει το χέρι του Φίλη».
Χωρίς να έχω δει επίσημη έρευνα, έχω ακούσει από διάφορους ότι οι εκπαιδευτικοί είναι στην κορυφή των επαγγελμάτων που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά/ψυχιατρικά προβλήματα.