0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1ον. Διοριστέος και επιτυχών είναι ταυτόσημες έννοιες. Στα 6-7 προηγούμενα posts το εξηγούμε δύο άτομα...2ον. Η παράθεση του post σου που είναι προτροπή σε προσφυγές ανθρώπων που στην πλειοψηφία τους δεν έχουν κανένα λογικό, νομικό ή ηθικό έρεισμα έγινε ως αφορμή για να σχολιάσω το θέμα της βιομηχανίας άκαρπων προσφυγών.Προφανώς δεν σε γνωρίζω και προφανώς μου είσαι παντελώς αδιάφορος.Τα ίδια λέτε εδώ και 10 χρόνια και δεν έχετε καταλάβει πως το μέλλον έγινε παρελθόν...Είπαμε τα πρώτα 20 χρόνια είναι δύσκολα.
Να σας δώσω την δικαστική απόφαση του ΣΤΕ να καταλάβεις εξυπνάκια τη διαφορά διοριστέου , μη διοριστέου , επιτυχόντα!!
Διοριστέος και επιτυχών είναι όντως ταυτόσημες έννοιες, σε όλους τους άλλους φορείς. Στο υπουργείο Παιδείας, υπάρχουν οι αναπληρωτές που προφανώς δεν είναι διοριστέοι. Όταν θα τεθεί ως προϋπόθεση η επιτυχία σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ για τη συμμετοχή στους πίνακες αναπληρωτών, θα αντιληφθείς πλήρως τον όρο "επιτυχών, μη διοριστέος"
Εσύ δεν είσαι που είχα κάνει 10 posts για να καταλάβεις τι έλεγε η πρώτη απόφαση του ΣΤΕ; Που νόμιζες ότι το ΣΤΕ λέει πως πρέπει να γίνει γραπτός διαγωνισμός για να διοριστούν μόνιμοι εκπαιδευτικοί και που νόμιζες πως λέει πως η προϋπηρεσία δεν μετράει;; (Μπορεί να ήταν και άλλος και να κάνω λάθος)Τώρα τι θες; 10 posts να σου εξηγώ τι λέει η δεύτερη απόφαση;Να βάλεις δικηγόρο, να κάνεις προσφυγή να στα εξηγήσει ο δικαστής στο δικαστήριο. Αλλά να βάλεις λεφτά έτσι; Μην είσαι τζαμπατζής και τα περιμένεις από τους άλλους.
Αν γίνει αυτό, τότε θα μαζευτούμε όλοι οι μη επιτυχόντες για να μπλοκάρουμε την διαδικασία, αφού όσο διαρκεί η μεταβατική δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα μόλις τελειώσει θα πρέπει να προηγηθεί νέος γραπτός διαγωνισμός,( αν κρίνουν συνταγματικά ανεκτό για ένα χρόνο να προηγηθούν οι επιτυχόντες του 2008, ύστερα από το δικό σας κατόρθωμα θα αξιώσουμε να προηγηθούν οι νέοι επιτυχόντες χωρίς καμιά εξαίρεση!!!Εδω και αρκετά χρόνια υπάρχει η προϋπόθεση επιτυχίας στον τελευταίο διαγωνισμό για τις προσλήψεις αναπληρωτών, αλλά βρισκόμαστε σε μεταβατική, οπότε δεν εφαρμόζεται ούτε φέτος.http://www.topontiki.gr/article/132263/ametakliti-apofasi-toy-ste-antisyntagmatikes-oi-perikopes-se-kyries-kai-epikoyrikesΕπιστροφή ποσών για περικοπές συντάξεων του 2012, θα υπάρξει μονάχα σε μία συνταξιούχο που προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς και σε όσους συνταξιούχους έχουν προσφύγει μέχρι σήμερα στα Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας για τις εν λόγω περικοπές.Τόσα χρόνια διαβάζω για αποφάσεις του ΣΤΕ , υπάρχει έστω μια που να εφαρμόστηκε?Σε όλες τις υπόλοιπες δεν υπήρχε κανείς να εναντιωθεί, τώρα που υπάρχει και η στήριξη ( στο να μην εφαρμοστεί) της πλειοψηφίας των αναπληρωτών θα υπακούσει στην απόφαση της ο υπουργός?
Αν γίνει αυτό, τότε θα μαζευτούμε όλοι οι μη επιτυχόντες για να μπλοκάρουμε την διαδικασία, αφού όσο διαρκεί η μεταβατική δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα μόλις τελειώσει θα πρέπει να προηγηθεί νέος γραπτός διαγωνισμός,( αν κρίνουν συνταγματικά ανεκτό για ένα χρόνο να προηγηθούν οι επιτυχόντες του 2008, ύστερα από το δικό σας κατόρθωμα θα αξιώσουμε να προηγηθούν οι νέοι επιτυχόντες χωρίς καμιά εξαίρεση!!!
Έγινε κανένας διορισμός χωρίς γραπτό διαγωνισμό και μου διέφυγε;
1ον Δεν χρειάζεται γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ, χρειάζεται διαγωνισμός ΑΣΕΠ. Αυτό εννοεί και ο Φίλης όταν μιλάει για σύστημα ΑΣΕΠ. Αντικειμενικά κριτήρια δηλαδή με εποπτεία όπως διορίζονται σε όλο το δημόσιο.2ον. ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥ 2008!!!! Χαχαχα!!! Μην τα λες ούτε για πλάκα αυτά!Να προηγηθούν κάποιοι σε ένα διαγωνισμό επειδή πριν 10 χρόνια έπιασαν την βάση σε έναν άλλον!?!?Άντε να πάρουν κάνα μόριο παραπάνω που και γι αυτό νομίζω ότι οι υπόλοιποι πρέπει να κινηθούμε νομικά και να τους το κόψουμε.Κατά τη γνώμη μου πρέπει να πάρουν και πέναλτι όχι μπόνους γιατί αφού πήραν μέρος σε διαγωνισμό και δεν διορίστηκαν, κατα κάποιο τρόπο έχει αποδειχτεί ότι δεν κάνουν! Ειδικά αυτοί που πέρασαν την βάση γιατί οι άλλοι μπορεί να πήγαν και για βόλτα Η πρόταση μου (μια και είναι της μόδας να κάνουμε προτάσεις) είναι μείον μόρια σε αυτούς που πέρασαν την βάση το 2008. Άστο φίλε δεν συνεννοούμαστε. Καλή τύχη στην προσπάθειά σου για μπλοκάρισμα των πινάκων, για τον διορισμό σου στον Λευκό Οίκο ή για οτιδήποτε άλλο θα προσφύγεις νομικά στο μέλλον!
Εγω πάλι δεν μπορώ να ευχηθώ καλή τύχη σε κάποιον τόσο εμπαθή και πορωμένο που αυτοαποκαλείται συνάδελφος, αλλά μάλλον δεν την χρειάζεται την ευχή μας , έχει ήδη αποφασίσει τον δικό του διορισμό και μόνο τον δικό του!!dream on....τα όνειρα δεν έβλαψαν κανέναν
Και γω σου εύχομαι καλή τύχη στο διορισμό σου με βάση την προϋπηρεσία σου
Αντε γιατι το θρασος εχει και ορια...