*

Ψηφοφορία

Eίναι σωστή κατά τη γνώμη σας η διαδικασία τοποθέτησης των ωρομισθίων;

ΝΑΙ
5 (11.9%)
ΟΧΙ
37 (88.1%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 39

Αποστολέας Θέμα: Αγώνας ωρομισθίων...  (Αναγνώστηκε 8759 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
Απ: Αγώνας ωρομισθίων...
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 23, 2007, 10:18:16 pm »
anneta γιατί δεν μπήκες να δεις τη σειρά σου στον πίνακα των ωρομισθίων της περιφέρειάς σου για ολοήμερο?Από  φέτος υπάρχει κ πίνακας ωρομισθίων στο e-aitisi και έτσι κάπως μπορούν να αποφευχθούν οι αδικίες ???
Λένα μπήκα στο site αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πόσοι πριν από εσένα έχουν δηλώσει το νομό που σε ενδιαφέρει. Πήρα την Α/
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:25:04 »

Αποσυνδεδεμένος el

• Πλήρες μέλος
  • 'Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"ΕΛΥΤΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 23, 2007, 11:25:12 pm »
anneta γιατί δεν μπήκες να δεις τη σειρά σου στον πίνακα των ωρομισθίων της περιφέρειάς σου για ολοήμερο?Από  φέτος υπάρχει κ πίνακας ωρομισθίων στο e-aitisi και έτσι κάπως μπορούν να αποφευχθούν οι αδικίες ???
Λένα μπήκα στο site αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πόσοι πριν από εσένα έχουν δηλώσει το νομό που σε ενδιαφέρει. Πήρα την Α/
cease the day!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 24, 2007, 11:30:15 am »
Σ'ευχαριστώ πολύ Λένα και σ'εσένα εύχομαι ότι καλύτερο  :)
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος psych@ra

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 05:30:05 pm »
Το μεσημέρι είχα ψηφίσει ΝΑΙ , τώρα μόλις αφαίρεσα την ψήφο και σημείωσα " Ο Χ Ι "!
Χι χι. Το ήξερα ότι ακόμα και αυτοί που θα ψηφίσουν ΝΑΙ, θα αλλάξουν γνώμη κάποια στιγμή  ;D
Γιαυτό έδωσα δικαίωμα αλλαγής ψήφου.
Κάτι πρέπει να γίνει λοιπόν για αυτό το θέμα...!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:25:04 »

Αποσυνδεδεμένος pepe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 11:17:09 pm »
Παιδιά καλησπέρα.
θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος με ποια κριτήρια τοποθετούνται οι ωρομίσθιοι.
Ρωτάω γιατί πέρυσι παρόλο που ήμουν πολύ μπροστά στην λίστα της περιφέρειας μου, με έστειλαν εκτός πόλεως "λόγω κοινωνικών κριτηρίων", τοποθετώντας εντός πόλεως άτομα με σειρά 10 νούμερα παρακάτω. Σε ερώτηση μου, ο υπεύθυνος μου είπε ότι δεν έχει σημασία η σειρά στον πίνακα (μόρια), αλλά τα κοινωνικά κριτήρια (γάμοι, παιδιά...). Από ότι ξέρω όμως, αυτό ισχύει μόνο για αναπληρωτές και μόνιμους. Ξέρει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο;
les pensees se couchent dans les etoiles et elles te parlent quand tu les regardes

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 25, 2007, 11:50:51 pm »
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια εγκύκλιος. Μάλλον κάθε

Αποσυνδεδεμένος marsa

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω τα Μαθηματικα
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 26, 2007, 01:27:11 am »
Παιδιά καλησπέρα.
θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος με ποια κριτήρια τοποθετούνται οι ωρομίσθιοι.
Ρωτάω γιατί πέρυσι παρόλο που ήμουν πολύ μπροστά στην λίστα της περιφέρειας μου, με έστειλαν εκτός πόλεως "λόγω κοινωνικών κριτηρίων", τοποθετώντας εντός πόλεως άτομα με σειρά 10 νούμερα παρακάτω. Σε ερώτηση μου, ο υπεύθυνος μου είπε ότι δεν έχει σημασία η σειρά στον πίνακα (μόρια), αλλά τα κοινωνικά κριτήρια (γάμοι, παιδιά...). Από ότι ξέρω όμως, αυτό ισχύει μόνο για αναπληρωτές και μόνιμους. Ξέρει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο;

Ο "υπεύθυνος" είναι το λιγότερο που μπορώ να πω άσχετος!!! Η κάθε περιοχή βγάζει τα κενά της και βλέπει ότι χρειάζεται πχ. 5 ωρομίσθιους. Καλεί λοιπόν τους 5 πρώτους του πίνακα και τους δείχνει τα 5 κενά. Τους καλεί όλους μαζί να παρουσιαστούν την ίδια μέρα και ώρα. Εκεί διαλέγει ο 1ος σχολείο, μετά ο 2ος κλπ και ό,τι μείνει το παίρνει ο τελευταίος. Αν κάποιοι δεν εμφανιστούν στο ραντεβού (παρόλο που έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από την προηγούμενη μέρα), τότε προφανώς μένουν κάποια σχολεία αδιάθετα και ο υπεύθυνος ξανακαλεί τον/τους επόμενους στη σειρά ωρομισθίους και επαναλαμβάνεται η διαδικασία.

Αυτά τα περί "κοινωνικών κριτηρίων" είναι ιστορίες για αρκούδες! Ισχύουν για τους μόνιμους μόνο. Μην αφήσεις να σε ξαναδουλέψουν άλλη φορά. Μπες στο e-aitisi, δες ποιά είναι η σειρά σου και όταν σε καλέσουν τύπωσε και πάρε μαζί σου και τα ονόματα των αποπάνω και των αποκάτω από σένα. Ελπίζω να μην είσαι το μόνο άτομο που θα πάει εκείνη τη μέρα και σε στείλουν όπου θέλουν πάλι. Καλή τύχη!
Αι νεβερ ριντ σαμθινγκ ριτεν ιν γκρικλις

Αποσυνδεδεμένος utenar

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 26, 2007, 07:14:02 am »
πέρυσι παρόλο που ήμουν πολύ μπροστά στην λίστα της περιφέρειας μου, με έστειλαν εκτός πόλεως "λόγω κοινωνικών κριτηρίων", τοποθετώντας εντός πόλεως άτομα με σειρά 10 νούμερα παρακάτω. Σε ερώτηση μου, ο υπεύθυνος μου είπε ότι δεν έχει σημασία η σειρά στον πίνακα (μόρια), αλλά τα κοινωνικά κριτήρια (γάμοι, παιδιά...). Από ότι ξέρω όμως, αυτό ισχύει μόνο για αναπληρωτές και μόνιμους. Ξέρει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο;

Το μονο που ξερω ειναι οτι η σειρα στον πινακα δεν παιζει το μονο ρολο, αλλά και η σειρα με την οποια εχεις δηλωσει τις περιοχες. Οπως και με τους αναπληρωτες, δηλαδη.

Αποσυνδεδεμένος pepe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 26, 2007, 11:01:25 am »
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.
Μάλλον η κάθε διεύθυνση καλεί με όποια κριτήρια θέλει...Φαντάσου marsa ότι ήμουν στην α' τριάδα.
Εύχομαι σε όλους σας καλή επιτυχία!
les pensees se couchent dans les etoiles et elles te parlent quand tu les regardes

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 26, 2007, 02:16:57 pm »
Και στη δική μου

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 26, 2007, 02:45:52 pm »
Και εμένα στην Α/

Αποσυνδεδεμένος Puma

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηχανικός Λογισμικού
    • Προφίλ
    • Υπολογισμός μισθού δημοσίου υπαλλήλου
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 26, 2007, 04:02:07 pm »
Ο "υπεύθυνος" είναι το λιγότερο που μπορώ να πω άσχετος!!! Η κάθε περιοχή βγάζει τα κενά της και βλέπει ότι χρειάζεται πχ. 5 ωρομίσθιους. Καλεί λοιπόν τους 5 πρώτους του πίνακα και τους δείχνει τα 5 κενά. Τους καλεί όλους μαζί να παρουσιαστούν την ίδια μέρα και ώρα. Εκεί διαλέγει ο 1ος σχολείο, μετά ο 2ος κλπ και ό,τι μείνει το παίρνει ο τελευταίος. Αν κάποιοι δεν εμφανιστούν στο ραντεβού (παρόλο που έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από την προηγούμενη μέρα), τότε προφανώς μένουν κάποια σχολεία αδιάθετα και ο υπεύθυνος ξανακαλεί τον/τους επόμενους στη σειρά ωρομισθίους και επαναλαμβάνεται η διαδικασία.

Αυτά τα περί "κοινωνικών κριτηρίων" είναι ιστορίες για αρκούδες! Ισχύουν για τους μόνιμους μόνο. Μην αφήσεις να σε ξαναδουλέψουν άλλη φορά. Μπες στο e-aitisi, δες ποιά είναι η σειρά σου και όταν σε καλέσουν τύπωσε και πάρε μαζί σου και τα ονόματα των αποπάνω και των αποκάτω από σένα. Ελπίζω να μην είσαι το μόνο άτομο που θα πάει εκείνη τη μέρα και σε στείλουν όπου θέλουν πάλι. Καλή τύχη!

Έτσι ακριβώς λειτουργεί η Α' Πειραιά... μας κάλεσαν να πάμε μία συγκεκριμένη μέρα γύρω στα 13-14 άτομα και φώναζαν στο γραφείο έναν έναν ( με βάση τη σειρά στον πίνακα ωρομισθίων). Μάλιστα μας ήθελαν όλους από νωρίς εκεί για να μη χάσει κανείς τη σειρά που δικαιούται στην επιλογή των σχολείων επειδή, για κάποιο λόγο, τη στιγμή που τον φώναζαν να μπει στο γραφείο, δεν ήταν παρών. Εγώ ήμουν τελευταίος στη λίστα αλλά ευτυχώς είχαν μείνει 2-3 πακέτα 12 ωρών και πήρα ένα :)

Αποσυνδεδεμένος pepe

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 26, 2007, 05:58:28 pm »
Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι δεν υπάρχει μία κοινή γραμμή σε όλες τις διευθύνσεις. Δεν ωφελούμαι από κανένα κοινωνικό κριτήριο και η σειρά μου είναι πολύ καλή λόγω μορίων. Παρόλα αυτά, εάν ισχύουν τελικά τα κοινωνικά κριτήρια, θα το δεχτώ και θα πάω όπου μου πουν...Αυτό που θέλω όμως είναι να εφαρμόζεται ο νόμος. Σε άλλες διευθύνσεις που ρώτησα, γέλασαν όταν άκουσαν για κοινωνικά κριτήρια.
Αλήθεια, δεν υπάρχει σχετικός νόμος; Είχα προσπαθήσει να ψάξω αλλά δεν είχα βρει κάτι.

Αποσυνδεδεμένος marsa

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω τα Μαθηματικα
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 26, 2007, 07:39:56 pm »
Pepe, όσο κι αν ψάξεις δε νομίζω να βρεις τέτοιο νόμο!!! Απλά κάποιες δευτεροβάθμιες γενικεύουν και για τους ωρομίσθιους τον κανόνα που ισχύει για τους αναπληρωτές απ' ό,τι φαίνεται!!! Έχω δουλέψει 6 χρόνια ωρομίσθια, στην Α΄Πειραιά και στις Α΄,
Αι νεβερ ριντ σαμθινγκ ριτεν ιν γκρικλις

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182608
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144