Σύνολο ψηφοφόρων: 39
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
anneta γιατί δεν μπήκες να δεις τη σειρά σου στον πίνακα των ωρομισθίων της περιφέρειάς σου για ολοήμερο?Από φέτος υπάρχει κ πίνακας ωρομισθίων στο e-aitisi και έτσι κάπως μπορούν να αποφευχθούν οι αδικίες
Παράθεση από: _ΛΕΝΑ_ στις Οκτωβρίου 23, 2007, 10:09:38 pmanneta γιατί δεν μπήκες να δεις τη σειρά σου στον πίνακα των ωρομισθίων της περιφέρειάς σου για ολοήμερο?Από φέτος υπάρχει κ πίνακας ωρομισθίων στο e-aitisi και έτσι κάπως μπορούν να αποφευχθούν οι αδικίες Λένα μπήκα στο site αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πόσοι πριν από εσένα έχουν δηλώσει το νομό που σε ενδιαφέρει. Πήρα την Α/
Το μεσημέρι είχα ψηφίσει ΝΑΙ , τώρα μόλις αφαίρεσα την ψήφο και σημείωσα " Ο Χ Ι "!
Παιδιά καλησπέρα.θα ήθελα να ρωτήσω μήπως ξέρει κάποιος με ποια κριτήρια τοποθετούνται οι ωρομίσθιοι.Ρωτάω γιατί πέρυσι παρόλο που ήμουν πολύ μπροστά στην λίστα της περιφέρειας μου, με έστειλαν εκτός πόλεως "λόγω κοινωνικών κριτηρίων", τοποθετώντας εντός πόλεως άτομα με σειρά 10 νούμερα παρακάτω. Σε ερώτηση μου, ο υπεύθυνος μου είπε ότι δεν έχει σημασία η σειρά στον πίνακα (μόρια), αλλά τα κοινωνικά κριτήρια (γάμοι, παιδιά...). Από ότι ξέρω όμως, αυτό ισχύει μόνο για αναπληρωτές και μόνιμους. Ξέρει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο;
πέρυσι παρόλο που ήμουν πολύ μπροστά στην λίστα της περιφέρειας μου, με έστειλαν εκτός πόλεως "λόγω κοινωνικών κριτηρίων", τοποθετώντας εντός πόλεως άτομα με σειρά 10 νούμερα παρακάτω. Σε ερώτηση μου, ο υπεύθυνος μου είπε ότι δεν έχει σημασία η σειρά στον πίνακα (μόρια), αλλά τα κοινωνικά κριτήρια (γάμοι, παιδιά...). Από ότι ξέρω όμως, αυτό ισχύει μόνο για αναπληρωτές και μόνιμους. Ξέρει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο;
Ο "υπεύθυνος" είναι το λιγότερο που μπορώ να πω άσχετος!!! Η κάθε περιοχή βγάζει τα κενά της και βλέπει ότι χρειάζεται πχ. 5 ωρομίσθιους. Καλεί λοιπόν τους 5 πρώτους του πίνακα και τους δείχνει τα 5 κενά. Τους καλεί όλους μαζί να παρουσιαστούν την ίδια μέρα και ώρα. Εκεί διαλέγει ο 1ος σχολείο, μετά ο 2ος κλπ και ό,τι μείνει το παίρνει ο τελευταίος. Αν κάποιοι δεν εμφανιστούν στο ραντεβού (παρόλο που έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από την προηγούμενη μέρα), τότε προφανώς μένουν κάποια σχολεία αδιάθετα και ο υπεύθυνος ξανακαλεί τον/τους επόμενους στη σειρά ωρομισθίους και επαναλαμβάνεται η διαδικασία. Αυτά τα περί "κοινωνικών κριτηρίων" είναι ιστορίες για αρκούδες! Ισχύουν για τους μόνιμους μόνο. Μην αφήσεις να σε ξαναδουλέψουν άλλη φορά. Μπες στο e-aitisi, δες ποιά είναι η σειρά σου και όταν σε καλέσουν τύπωσε και πάρε μαζί σου και τα ονόματα των αποπάνω και των αποκάτω από σένα. Ελπίζω να μην είσαι το μόνο άτομο που θα πάει εκείνη τη μέρα και σε στείλουν όπου θέλουν πάλι. Καλή τύχη!