0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε ένα χρόνο που θα γίνουν κρίσεις
Μα δεν διάβασες ό,τι λέει στο λινκ που παρέθεσα; Είχε γίνει προσφυγή ακύρωσης στο ΣΤΕ και εκδικάστηκε η υπόθεση και στο λινκ αναφέρεται η απόφαση που πάρθηκε!
ρώτησες πότε θα αλλάξουν οι διευθυντές... ε σου απάντησα σε ένα χρόνοαπό εκεί και πέρα από το σημείο ότι μια σελίδα έγραψε ότι υπάρχουν πληροφορίες για κάποια απάντηση του ΣΤΕ σε προσφυγή για θέμα που ίσως δικαιώνει κάποιους μέχρι να βγει κάποια απόφαση που να φέρει πραγματικές αλλαγές απέχει έτη φωτός....οπότε σε ένα χρόνο είναι η σίγουρη απάντηση
Πως περνάει άλλος ένας χρόνος;
με μια απόσπαση ή μετάθεση σχεδόν αμέσως
Εύκολα!
Δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο! Αλλά δεν κατάλαβαν καλά! Γιατί να φύγουμε εμείς;
Οι τωρινοι διευθυντες εξελεγησαν απο καθηγητες. Αν ειναι τοσο κακοι, σημαινει οτι καποιο προβλημα υπαρχει και σε αυτους που τον επελεξαν, αρα το θεμα θα διαιωνιζεται αςχετως διευθυντη. αφου δεν ειναι εφικτο να φυγει ολος ο συλλογος, φευγει οποιος δεν εχει την υπομονη να τους ανεχτει... Ειναι δυσκολο να φευγει οποιος θελει το αωστο και να μεινουν πισω οι αλλοι, αλλα για την ψυχικη του υγεια καλυτερα να το προσπαθησει. Η δουλεια εχει δυσκολες συνθηκες, δεν χρειαζεται να ανεχομαστε και καταστασεις που μας επιβαρυνουν παραπανω.