0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνώμη συνάδελφοι.....ο kinegiros θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε δίκαιο σύστημα διορισμών;;;;
Θα έχουν ευκαιρία να αυξήσουν τα μόρια τους μέσω του ΑΣΕΠ. Προφανώς και θα πρέπει να καταργηθεί ο 3848 πρώτα.
Ο 3848 δεν πρόκειται να καταργηθεί, εφόσον το ΣτΕ τον θεωρεί ως βασικό νόμο για προσλήψεις και διορισμούς.Για να έχει νόημα η πρόταση πρέπει να διατηρεί το πνεύμα του 3848. Άρα απλώς προτείνετε αιτιολογημένες βελτιώσεις του 3848.
Προσωπικές διενέξεις αλλού παρακαλώ. Εδώ μόνο προτάσεις κι επιχειρήματα παρακαλώ.
Δεν τον ξέρω .Αλλά είναι ειρωνεία να συμμετέχει ένας άνθρωπος που σταθερά υπονομεύει όσους έχουν επιτυχία σε ασεπ.Εγώ δεν το δέχομαι.Ποντάρω στην ευθιξία του.Εξάλλου, τους κανόνες δεν τους βάζεις ούτε εσύ,ούτε εγώ.Τους βάζει το κοινό περί δικαίου αίσθημα.
Οι νέοι πτυχιούχοι δεν πρόκειται ποτέ να φτάσουν αυτούς που συμμετείχαν με επιτυχία στους παλιότερους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ και αυτούς που έχουν προϋπηρεσία. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό συνταγματικά.
@Lasid πρότεινε εσύ το συνταγματικά ορθότερο..... αυτό το νόημα έχει το νήμα εδώ... να προτείνουμε το ορθότερο από κάθε άποψη... βοήθησε λοιπόνχαχαχαχα ρε μάρθα έλεος σαν 15χρονο γράφεις..... είσαι νέα στο φόρουμ οκ.... αν δεν σου αρέσουν οι απόψεις μου δικαίωμα σου... αλλά να μου απαγορεύεις να έχω άποψη και να την γράφω πως να στο πω ακούγεται ως φασίζουσα συμπεριφορά.... δεν ταιριάζει στο επάγγελμα που έχεις διαλέξει.....περί δικαίου αίσθημα !!!! χαχαχαχα με έκανες και γέλασα !@rrrrrrσυνάδελφε ξεκίνησε μια προσπάθεια ένας άλλος συνάδελφος και πρότεινε κάποια πράγματα... διαφωνείς; οκ πες το με επιχειρήματα ήρεμα χωρίς θλίψεις και άλλα τέτοια και στην τελική αντιπρότεινε! Πόσο δύσκολο είναι όλοι να τα βάλουμε κάτω να σκεφτούμε τι είναι το καλύτερο, δίκαιο και ορθότερο (συνταγματικά) και να προτείνουμε ότι νομίζουμε.... να γίνει μια ζύμωση και τα φιλτράρουμε 1-2-3-4.... φορές και να φτιάξουμε κάτι καλό;
Εγώ θα έλεγα ότι είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, ίσως ρομαντικό και με μεγάλες δόσεις αφέλειας... Για να δούμε τι θα βγει...
Μπορεί να έχεις δίκιο.. Απλά αν δεν προσπαθήσουμε εμείς έστω να συνεννοηθούμε, θα βρεθεί ο κάθε Φίλης που θα προσπαθήσει να νομοθετήσει ό,τι του κατέβει.. Εγώ πιστεύω πως το θέμα για φέτος δεν έχει κλείσει. Σίγουρα θα γίνουν προσφυγές και πολύ πιθανό να έχουμε σύντομα νέο υπουργό. Αν έκαναν κάποιον από σας αύριο υπουργό, θα αφήνατε να σας σκάσει η βόμβα τον Σεπτέμβρη στα χέρια λόγω μπλοκαρίσματος των πινάκων από το ΣτΕ ή θα προσπαθούσατε να βγάλετε νέο σύστημα διορισμών και αναπληρωτών;