0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η Ιταλία και η Κύπρος είναι χώρες τις Ε.Ε .....γιατί με τι θα έπρεπε να χάιρομαι;. με το να δίνω μια ζωή ασεπ ή να πηγαινω μια ζωή αναπληρωτής; ναι χαίρομαι για τους αξιοκρατικώς και ασεπικώς μονιμοποιηθέντες αλλά δεν σημαίνει πως θα παραγνωρίσω και αυτήν την ευνοϊκή για τους συμβασιούχους του δημόσιου σχολείου δικαστική απόφαση και δεν θα ζητησω να ενσωματωθεί στο δίκαιο διορισμών....
ισότητα ευκαιριών, δεν προσφέρεται για χρησικτησία καμία θέση μέχρι να διοριστείς. μην αισθάνεσαι πουθενά όμηρος πορτοκάλι (γι αυτό που απαντάς στη μάρθα), επιλογές είναι ολα, κανείς δεν θα πάλευε για αναπλήρωση αν ήταν ομηρία όπως λες, καλο απόγευμα!(πλάκα έχει πάντως που κόπτεσαι για τους νέους να μην κακοπέσουν οπως εσύ και μετά λες ότι το κάνεις γιατί έξω είναι χειρότερα... α ρε πορτοκάλι κοντεύει να μου κάτσει το φαΐ από τα γέλια αλλά το αξίζεις )
Ε φυσικα και πρεπει να πας σε δικηγορο,να πληρωσεις και να ζητησεις απο υπερβολικο αλτρουισμο,αν και επιτυχων ασεπ,να διοριζονται οι 30μηνιτες χωρις ασεπ.....Πως το πες αυτο;;;" παλιών ασεπιτων και αναπληρωτών που γέρασαν οργώνοντας την Ελλάδα"....δηλαδη και ασεπιτων και αναπληρωτων χωρις ασεπ...Ποσο πονοψυχος!!!!Ας το κλεισουμε εδω να γραψει και κανας αλλος.
δεν κατάλεβες τι λέω: ίσως επειδή από την πέψη δεν αιματώνεται ο εγκέφαλος... επιλογές ήταν και για τους νέους να σπουδάσουν σε μια καθηγητική σχολή...οπότε δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο να τους διορίσουν κι όλους, άρα και να κάνει ασεπ....αυτοί που παλεύουν για την αναπλήρωση παλεύουν για να γίνουν μόνιμοι κάποια στιγμή, δεν πάνε από χόμπι....η μονιμότητα είναι στοβάθος ο στόχος τους....εγω δεν κόπτομαι για κανένα
αυτό που λες για μόνιμο διορισμό γιατί το απευθήνεις σε εμένα ειδικά; και δεν το απευθήνεις στους νέους ή σε όσους φωνάζουν εδώ μέσα για τη διεξαγωγή γραπτού ασεπ επικαλούμενοι το δικαίωμα σε μια ευκαιρία των νέων; οι νεοι σε μια χώρα των μνημονών δεν είναι ; γιατί να περιμένουν να δουλέψουν μόνιμοι ή αναπληρωτές; τους εγγυηθηκε κανείς διορισμό; έτσι θα παρατείνεται η μεταβατική λόγω μνημονίου...τι πιο απλό
Δε φταιει που εφαγε το ypernouli(αληθεια ypernouli μου ,τι μαγειρεψες;;;)φταιει που μας τον εχεις καψει τον εγκεφαλο τοση ωρα!
origenis οταν λες καταργηση των ΦΕΚ, τι ακριβως εννοεις; Αν μαντευω σωστα το οτι με την εφαρμογη του 3848 αν γινει καινουριος γραπτος ΑΣΕΠ δεν προκυρησονται συγκεκριμενες θεσεις;