0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι: αφού μιλάμε για ασεπ...ο ασεπ θα εποπτεύει το Υπουργείο ποια κενά μπαίνουν στο σύστημα για να καλυφθούν από την πρώτη φάση και ποια αποκρύβονται και μπαίνουν σε β φάση; θα είναι (και ) αυτή η δουλειά του; υπάρχουν και κενά που τα κρύβει κα τα βγάζει μετά το Υπουργείο...
Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού ( ελα πορτοκαλι , μπορείς καλύτερα , πες για την Ιταλία που το χεις ) Είναι αντικειμενικο κριτηριο η ημερομηνία κτήσης πτυχίου συμφωνα με το συνταγμα ;;;;;;;;;
Cosmos Η διαδικασία όπως την περιγράφεις ακούγεται πολύ λειτουργική. Δυστυχώς δεν λύνει το ποιοι και με ποια σειρά θα μπουν στον πίνακα. Συμφωνώ ότι είναι μεγάλη η αδικία όταν δεν γίνεται η κάλυψη όλων των κενών σε μία φάση. Εκεί ίσως φταίει και το σύστημα με το οποίο τρέχουν οι πίνακες για την αντιστοιχηση κενών αιτήσεων. Όπως και η διαγραφή από τον πίνακα σε περίπτωση που αρνηθεις την πρόσληψη.
πολυ σωστα τα λεει ο συναδερφος cosmos και συμφωνω.εγω εχω αλλη απορια.το ασεπ θα δεχτει τη μοριοδοτηση που εχουν οι δικοι μας πινακες?γιατι στις προσληψεις του με μορια θετει αλλη μοριοδοτηση σε ολο το δημοσιο οπως πλαφον στην προυπηρεσια τα 7 ετη,μεταπτυχιακα,διδακτορικα,ξενες γλωσσες,βαθμο πτυχιου κλπ.εμεις οπως ξερετε δεν εχουμε τετοια μοριοδοτηση για αυτο αναρωτιεμαι αν θα τα δεχτει.
δεν με αφορά το θέμα δεν είμαι στον πίνακα γ...τόσα ξέρεις τόσα λες για την Ιταλία και το ΕΔΑΔ ....πες εσύ για το ΣτΕ που ξέρεις καλύτερα....θα κάνετε πάλι προσφυγή άμα δεν σας κάτσει το νέο σύστημα Φίλη το Φθινόπωρο....basta...