0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν είναι θέμα ανωτερότητας ή κατωτερότητας. Πρέπει να ισχύει ό,τι είναι συνταγματικό.Αυτός που έγραψε 60 και έχει 60 μήνες προϋπηρεσίας, θα καταταγεί στον πίνακα του ΑΣΕΠ με 60+16,80=76,80.Εκείνος που έγραψε 75 και δεν έχει προϋπηρεσία, θα καταταγεί στον πίνακα του ΑΣΕΠ με 75.Όπως βλέπεις ακόμα και αυτός που έγραψε υψηλή βαθμολογία, αλλά έχει χρόνια προϋπηρεσίας, έχει τις ευκαιρίες του.Το θέμα, όμως, δεν είναι να δίνονται ευκαιρίες στους παλιούς και να αδικούνται οι νέοι.Το θέμα είναι να τηρείται η νομιμότητα και φυσικά οι νόμοι να μην είναι αντισυνταγματικοί!
* Πάντως φέτος με αναπληρωτές θα συνεχίσουμε. Για πόσους μιλάμε; Θα είναι χιλιάδες οι αναπληρωτές με βάση τις ανάγκες των σχολείων. Ακόμη στοιχεία δεν υπάρχουν, τέλος Ιουνίου θα τελειώσει ο προγραμματισμός και αναμένεται να είναι ανάλογος ο αριθμός με εκείνον των περασμένων χρόνων. Ξεκινάμε παράλληλα και διάλογο για τον διoρισμό του μόνιμου προσωπικού θέλοντας να ικανοποιήσουμε το αίτημα όσων εκπαιδευτικών δούλευαν για χρόνια, δίνοντας όμως την ευκαιρία και σε πτυχιούχους των τελευταίων ετών να δοκιμαστούν μέσα στις τάξεις.Διαβάστε περισσότερα: http://xenesglosses.eu/2016/06/ti-eipe-o-ypourgos-paideias-poia-nom/
ναι, ε; λέει το Σύνταγμα ας πουμε πως εσύ με το 75 σκέτο θα είσαι κάτω από εμένα που έχω 76,80 (με 60+16,80)κι ενώ εγώ θα εξακολουθώ να δουλέυω αναπληρωτής δεν θα προχωράω στον πίνακα αλλά θα μένω καθηλωμένος ,κι εσύ με το 75 +10 μετά μερικά χρόνια θα πας 85 κι εγώ θα είμαι στάσιμος; ωραία αξιοκρατία....μπραβο!!!! συγχαρητήρια... μην μας δίνεις τόσες πολλές ευκαιρίες...δεν θα έχουμε πως να τις αξιοποιήσουμε....την πρόταση σας αυτή να την αναρτήσετε στο Θέμα: εκμετάλλευση εκπαιδευτικών-εργαζομένων http://www.pde.gr/index.php?topic=31427.msg929962;topicseen#new
Εσύ που ξες αν το λέει ή όχι; Ας κριθεί από το ΣτΕ και αν δεν το λέει, να αποσυρθεί μια και καλή
δεν ξέρω τι λέει, εμένα μου προκαλει αλγεινή εντύπωση που υπάρχουν εκπαιδευτικοί που θέλουν τη θεσμοποίηση της υποβάθμισης της προϋπηρεσίας και της απαξίωσής της με πλαφόν, και χαμηλό συντελεστή...μπράβο μπράβο καινοτόμες ιδέες...είσθε στο σωστό δρόμο...
Στο troktiko απάντησα και εκείνος κατάλαβε τι είπα. Εσύ γιατί επεμβαίνεις; Ρώτα το troktiko να σου εξηγήσει αυτό που είπαμε!Θέλεις να εξελίξεσαι στους πίνακες με την προϋπηρεσία σου ε; Μπες στη μηχανή του χρόνου και ταξίδεψε στο παρελθόν.Από εδώ και πέρα αυτό δεν μπορεί να γίνει. Η προϋπηρεσία δεν είναι βασικό κριτήριο επιλογής. Μια προσαύξηση δίνει με πλαφόν!Αυτό λέει ο 3848, αυτό έλεγε και το 2010 που εσύ βρισκόσουν μακριά από το πλαφόν. Αλλά τώρα που το έφτασες έπαθες αλλεργίακαι θες να το πάνε πιο μακριά και να το ξαναφτάσεις και μετά να ζητήσεις να το ξαναμετακινήσουν! Εύγε!!!Κοίτα ρε συ που έφτασα στο σημείο να συμφωνώ με τον γυμναστή troktiko και να διαφωνώ με τον θεολόγο portokali.
Εφαρμογή του συντάγματος λέω. Αν για την τήρηση του, χρειάζεται να θεσμοποιηθεί αυτό, τότε ναι, το θέλω. Εσύ θες αυτό που βολεύει εσένα, άσχετα με τις συνέπειες
Θέλεις να εξελίξεσαι στους πίνακες με την προϋπηρεσία σου ε; Μπες στη μηχανή του χρόνου και ταξίδεψε στο παρελθόν.
ο 3848 στο γράμμα του δεν υποστασιοποιεί τη συνταγματικότητα, αλλίως δεν θα αλλάζαμε τους νόμους υπάρχουν και άλλες εκδοχές συστημάτων διορισμού που πάλι συνταγματικές μπορεί να είναι.. με πιο πάνω από 60 μήνες και άλλους συντελεστές...