0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγω επιτυχων ασεπ ειμαι και με μεγαλη προυπηρεσια . Ρωτω τι ζηταμε? ζηταμε να προηγηθουμε στους πινακες των αναπληρωτων? Σωστο κατε εμε! Επιτυχια ΑΣΕΠ προαπιτουμενο! ζηταμε την κατωχυρωση βαθμολογιας ? ποιανου ασεπ του ασεπ του 08 που ισχυει? Εδω υπαρχει ερωτηματικο καθως ειναι αδυνατη η συγκριση βαθμολογιων διαφορετικων διαγωνισμων..... Απο οτι εμαθα διαμαρυρονται προηγουμενοι επιτυχοντες πχ του 2004 η του 2006! Δεν μπορει να ισχυουν οι προηγουμενοι βαση των αποφασεων που εχουν εκδοθει! Αρα εδω υπαρχει ενα θεμα! επισης τι θελουμε να προηγηθει αυτος που εχει καλυτερη βαθμολογια χωρις να μετραει η προυπηρεσια? ειναι λογικο? θελω να μου απαντησει καποιος!
Δεν μπορει να ισχυουν οι προηγουμενοι βαση των αποφασεων που εχουν εκδοθει! Αρα εδω υπαρχει ενα θεμα! επισης τι θελουμε να προηγηθει αυτος που εχει καλυτερη βαθμολογια χωρις να μετραει η προυπηρεσια? ειναι λογικο? θελω να μου απαντησει καποιος!
Kατα τη γνωμη μου δεν ειναι ηθικο να πεταχτουν εξω οι του 06.Στο θεμα της προυπηρεσιας και εγω ενα κενο.Τα δικαστηρια μιλησαν για προυπηρεσιες που δεν εχουν ελεγχθει απο ανεξαρτητη αρχη.Τι εννοουσαν;Υπαρχει ενας νομος..ο 2525/97.Μηπως εκει βρισκεται η απαντηση;;Σιγουρα πρεπει να προηγηθει αυτος που εχει μεγαλυτερη βαθμολογια.Κατα τη γνωμη μου και το 16,80 ηταν πολυ!!!
Μια συνεπεια της μεταναστευσης περιπου μισο εκαταμυριο συμπατριωτων μας ειναι οτι αν θεωρησουμε οτι ειναι μισοι ανδρες μισοι γυναικες ειναι περιπου 250.000 οικογενειες και περιπου μισο εκατομυριο παιδια θα λειψουν τα επομενα χρονια απο το ελληνικο σχολειο...Πιστευω αντιλαμβανεστε τις οδυνηρες συνεπειες που θα εχει για τον κλαδο μας δυστυχως...
Όλα σε "βάθος" χρόνου και από την άλλη το "βάθος" το λένε 2ετία!!Πιστεύω πως τίποτα δεν θα αλλάξει στο βαθος χρόνου του Τ-σύριζα, 1ον οσα εχει πει ως τώρα τιποτα δεν έκανε, 2ον θα αλλάξει ο υπουργος με ανασχηματισμό και 3ον θα γινουν εκλογες στο βαθος της 2ετίας. Ετσι κι αλλιως, κανείς δεν έχασε τάζοντας και ο Τ-σύριζα το ξέρει πολύ καλά αυτό.
Θα μειωσει τις δαπανες στο δημοσιο..ο Κυριακος... δηλωσε ο Δενδιας ...αφου δεν θα κανει προσληψεις ...πλεον...Να τους χαιρεστε οσοι τους ψηφιζετε...