0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εκαψε την γουνα απο 210 ατομα του 40% που δεν προλαβαν να διοριστουν.
και παραλληλα κλεινει και η μεταβατικη με τον διορισμο των διοριστεων του 2008 μεχρι τις 10 Σεπτεμβρη.
Ακόμα όμως και τίποτα από αυτά να μη γίνει, θα δοθεί σε μας η δυνατότητα να δώσουμε πάλι ασεπ με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Ήδη φροντιστήρια έχουν αρχίσει τις διαφημίσεις.http://www.epignosis.gr/el-GR/educationalprograms/public/asepΣύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο σχετικός διαγωνισμός ΑΣΕΠ θα διεξαχθεί στο τέλος του 2016.
Το δικαστήριο θα κρίνει για το μέλλον των επιτυχόντων ασεπ που έχου προσφύγει και όχι ο nikolopol.Το νέο σύστημα λογικά θα δίνει μοριοδότηση στους επιτυχόντες ασεπ 2008 και 2006 όπως έδινε και ο ν.3848.Αυτό θα το διεκδικήσουν χιλιάδες άτομα που βρίσκονται στους πίνακες αναπληρωτών με ή χωρίς προϋπηρεσία.Ακόμα όμως και τίποτα από αυτά να μη γίνει, θα δοθεί σε μας η δυνατότητα να δώσουμε πάλι ασεπ με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Ήδη φροντιστήρια έχουν αρχίσει τις διαφημίσεις.http://www.epignosis.gr/el-GR/educationalprograms/public/asepΣύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο σχετικός διαγωνισμός ΑΣΕΠ θα διεξαχθεί στο τέλος του 2016.
Αγαπητε συναδελφε....δεν ανεφερα τιποτα για τους επιτυχοντες ασεπ ουτε ειχα τετοιο σκοπο ουτε καν υποννοουμενο .Ανεφερα οτι εκλεισε η μεταβατικη και μονο αυτο. Δεν ανεφερα ουτε κρινω καν για τους επιτυχοντες. Επειδη το ανεφερες ολα αυτα θα τα κρινουν και καλως τα δικαστηρια. Εσυ προσωπικα τα συνδεεις , ο σκοπος μοθ δεν ηταν αυτος.
Ενώ το να κάθεσαι και να βλέπεις κάθε χρόνο να κατεβαίνεις 300 στον πίνακα είναι καλύτερο. Προτιμω έναν νέο ασεπ, να ξέρω αν έχω ελπίδες για κάτι αλλιώς να συνεχίσω να ασχολούμαι με τα 'κουζινικά' μου και τέλος...
Είσαι 'σεσημασμένος'... εναντίον των επιτυχόντων, και νόμιζα ότι πάλι 'μας την έλεγες' .... Η μεταβατατική είναι ότι πιο αισχρό έχει γίνει μέχρι τώρα στον κλάδο μας. Πρέπει αυτό το αίσχος να τελειώσει και να ξέρουμε όλοι που βαδίζουμε. Δεν μπορούμε να είμαστε εγκλωβισμένοι σε μια σειρά στον πίνακα χωρίς προοπτική. Προσωπικά έχω κατέβει στον πίνακα πάνω από 600 θέσεις τα τελευταία δύο χρόνια. Προτιμώ επομένως ένα νέο ασεπ, αλλιώς θα κοιτάξω άλλες διεξόδους. Όσοι επιμένουν στην επ' αόριστον παράταση της μεταβατικής πρέπει να συνέλθουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Ποιες ελπιδες θα εχεις εστω και με ενα νεο ΑΣΕΠ? Τι ειδικοτητα εισαι?
πε02...
Συλλυπητήρια...