0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μη λέτε φαντασιώσεις ότι θα γίνει ΑΣΕΠ το 2016. Οι 460 του 2008 μάλλον πάνε για διορισμό τον Δεκέμβριο και αν ...... Για να γίνει ΑΣΕΠ χρειάζονται τουλάχιστον 9 μήνες για να ετοιμαστεί με λόγια φίλ , κατα τη γνώμη μου τουλάχιστο 1 χρόνο. Θα το επαναλάβω διορισμοί δεν θα θα γίνουν ούτε το 17.
ΑΣΕΠ δεν θαγινει Θα γινουν διορισμοι με δυο τροπους 1ος για τους εχοντες ΑΣΕΠ-προυπηρεσια (δηλ οι εχοντες πτυχιο εως τελη του 2008) και 2ος για όσους δεν μπορεσαν να δωσουν ΑΣΕΠ (δηλ οι εχοντες πτυχιο τα ετη 2009-2016) Για νεοτερα θα ενημερωσω
Μωρέ τί λες; Να μας απαγορέψουν να δώσουμε ασεπ επειδή είμαστε παλιοί; Μή λέτε ανοησίες... Προφανώς είσαι άσχετος....
Κανεις δεν θα απαγορεψει καποιον να δωσει ΑΣΕΠ Απλα όσοι ειναι κατοχοι πτυχίου εως και το 2008 και τους δοθηκε η ευκαιρεια να δωσουν ΑΣΕΠ θα διοριστουν μοριοδοτώντας το νεο συστημα και την επιτυχια του ΑΣΕΠ που ενδεχομενως ειχαν Αν δεν πηγαν να δωσουν ηταν επιλογη τους και συνεπως δεν θα μοριοδοτηθουν Στην 2η κατηγορια θα ενταχθουν οσοι δεν τους δοθηκε η ευκαιρεια να δωσουν ΑΣΕΠ και συνεπως το κριτηριο μορια αποΑΣΕΠ δεν θα υπαρχειΘα υπαρξει ποσοστοση και επισης θα μετρησουν ακαδημαικα και κοινωνικα κριτηρια κατι σαν τον νομο ΔιαμαντοπουλουΤωρα για το ποσο ασχετος ειμαι ασε να το κρινουν αλλοι που γνωριζουν τη διαδρομη μου οχι στο forum αλλα στους αγωνες εξω και μεσα απο το Υπουργειο Αυτα Καλημερα
Οι διορισμοι θα γινουν με τον ελεγχο του ΑΣΕΠ Πρπει να διασφαλιστει η ισοτητα των ευκαιριων και για τους νεους πτυχιουχους Δεν υπαρχει αλλος τροπος αυτο να γινει παρα μονο δυο κατηγοριες υποψηφιων διοριστεων με ποσοστοση