0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δηλαδή πιστεύεις ότι αργά η γρήγορα θα γίνει ασεπ και μάλιστα όχι για διορισμούς αλλά μόνο για αναπληρωτές;
εγώ θέλω να δω μουσουλμάνο ή άθεο φιλόλογο να κάνει θρησκευτικά.... ξέρω έχω περίεργα γούστα
μάλιστα τι να πω...ο χώρος στους νέους δεν έχω καταλάβει πώς θα δοθεί...ειδικά αν δεν γίνει γραπτός ασεπ..(γιατι αν γίνει θα διοριστουν όλοι οι νεοι...)
Κι εγώ θέλω να δω χρυσαυγίτη υπουργό Παιδείας...να μην έχω κι εγώ περίεργα γούστα!!!
Ανώμαλε...
Εκτός και αν, τους χαλάσει τόσο τα σχέδια η απόφαση της δίκης των αναπληρωτών, που αλλάξουν μόνο το σύστημα των αναπληρωτών και αναγκαστούν να κάνουν γραπτό ΑΣΕΠ για όταν θα μπορέσουν να κάνουν διορισμούς. Αλλά αυτοί θα πρέπει πραγματικά να μην έχουν καμία άλλη επιλογή για να κάνουν γραπτό ΑΣΕΠ. Ακούνε ΑΣΕΠ και βγάζουν σπυριά. Μάλλον και οι ίδιοι στη ζωή τους, πάντα απέφευγαν τις αξιολογήσεις. Είχαν άλλους τρόπους...
Ακριβώς έτσι. Όταν ακούν για ΑΣΕΠ και για τυπικά προσόντα (μεταπτυχιακά κτλ.) βγάζουν σπυράκια. Αντίθετα ηδονίζονται όταν ακούν για μεγάλες προϋπηρεσίες και παλαιότητα πτυχίου. Αν ήταν στο χέρι τους τα μοναδικά κριτήρια διορισμού θα ήταν αυτά τα δύο.
Δηλαδή πιστεύω ότι ΑΣΕΠ δε θα γίνει, γιατί δε θα γίνουν διορισμοί. Αλλά πιστεύω, ότι η 527 σε συνδυασμό με την (ενδεχόμενη) δικαίωση στην προσφυγή των αναπληρωτών, θα ανατρέψει τα σχέδια του υπουργείου για το σύστημα που (όπως το ίδιο έχει δηλώσει), πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει μετά τις 31-12-2016. Και πριν πεταχτεί πάλι το portokali να πει (ορθώς), ότι τη 527 δεν έχει καμία σχέση με τους αναπληρωτές, το σύστημα θα είναι και διορισμών. Εκτός και αν, τους χαλάσει τόσο τα σχέδια η απόφαση της δίκης των αναπληρωτών, που αλλάξουν μόνο το σύστημα των αναπληρωτών και αναγκαστούν να κάνουν γραπτό ΑΣΕΠ για όταν θα μπορέσουν να κάνουν διορισμούς. Αλλά αυτοί θα πρέπει πραγματικά να μην έχουν καμία άλλη επιλογή για να κάνουν γραπτό ΑΣΕΠ. Ακούνε ΑΣΕΠ και βγάζουν σπυριά. Μάλλον και οι ίδιοι στη ζωή τους, πάντα απέφευγαν τις αξιολογήσεις. Είχαν άλλους τρόπους...