0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εξακολουθείς να κάνεις ένα λάθος: η 527 δεν είπε πως ο μόνος τρόπος διορισμού είναι ο γραπτός αλλά αποφάνθηκε διότι το μόνο σύστημα που έχει νομοθετηθεί είναι ο 3848 αλλά το Σύνταγμα προβλέπει και με μόρια ασεπ. κάντε αυτή τη διάκριση μέσα στο μυαλό σας κάποιοι
Είπε κι άλλα πολλά όμως. Κάνε κι εσύ αυτή τη διάκριση στο μυαλό σου. Ίσως την κάνεις μετά την απόφαση για το 36μηνο. Γιατί φαίνεται να έχεις την εντύπωση πως η 527 λέει ότι αν κάνεις το σκέτο προϋπηρεσία, προϋπηρεσία και βαθμός πτυχίου π.χ., όλα είναι τέλεια. Θα φανεί στο μέλλον ποιος έχει δίκιο
η 527 βγήκε βάσει καποιων άλλων δεδομένων η απόφαση για το 36μηνο ομιλεί για την κατάχρηση΄του θεσμού του συμβασιούχου εκ μέρους του δημοσίου...άλλο το ένα άλλο το άλλο....εσύ θες να πηγαίνεις μια ζωή αναπληρωτής; δεν είναι θεμιτό το αίτημά μας;
Συμφωνώ απόλυτα.
Τα τρία πιο σίγουρα δεδομένα που φαίνονται στον ορίζοντα.1) Ο υπουργός λέει οτι θα γίνουν διορισμοί ενώ οι σύμβουλοι του που κάνουν κουμάντο λένε οτι δεν είχαν και δεν έχουν πάρει το οκ από τους θεσμούς . Υπάρχουν και γραπτά ντοκουμέντα για αυτό.2) Η δευτεροβάθμια είναι σε τελευταία μοίρα σε ενδεχόμενο διορισμών με πρώτη την ειδική αγωγή.3) Ο υπουργός θα διατυμπανίζει οτι το σύστημα προσλήψεων θα είναι 100% υπο την εποπτεία ασεπ του χρόνου χωρίς όμως να φαίνεται να υπολογίζει ουσιαστικά (ίσως και καθόλου) προηγούμενες επιτυχίες ασεπ.
Mήπως ξέρεις τί μοριοδότηση έδινε ο νόμος Αρσένη στις προϋπηρεσίες;;
Οποτε ναι συναδελφε βασει της 527 και ν.Αρσενη καλως δεν υπολογιζει προηγουμενες επιτυχιες ασεπ.
Εννοείς του 2006? Θεωρείς ότι μπορεί να "σκουπίσει" απο τους πίνακες, ακόμα και τα μόρια του 2008?
Ο νόμος που ισχύει στις μερες μας ειναι του Άρσενη; Και σε περίπτωση που διεξαχθεί ΑΣΕΠ ενεργοποιείται ο νόμος της Διαμάντως;
εγώ που έχω δίλημμα θα με βοηθήσει κάποιος;;;;;δεν μπορώ να αποφασίσωωωωεργάζομαι αρκετό καιρό σε ιδιωτικό σχολείο, αλλά φέτος έκανα τα χαρτιά μου να δουλέψω στην ειδική αγωγή λόγω μεταπτυχιακού (πε70.50). Τι να κάνω; να αφησω το ιδιωτικό και να αρχίσω να μαζεύω προυπηρεσία ως αναπληρώτρια ή να περιμένω πότε και αν θα κάνει το υπουργείο ασεπ ή τελοσπάντων να αποφασισει ένα σύστημα πρόσληψης στο οποίο όμως θα έχω 0 προυπηρεσία;