0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μιλάμε για διαφορετικές δίκες... Οι δίκες του Χ. ναι, πήραν αναβολή από το δικαστήριο. Ωστόσο ήταν να εκδικαστούν κανονικά άλλες υποθέσεις, άλλου δικηγόρου, πανομοιότυπες. Και ζήτησε ο δικηγόρος αναβολή. Και του την έδωσαν με μισή καρδιά, καθώς ούτε η εισηγήτρια το ήθελε, ούτε το υπουργείο. Άρα λίγο δύσκολο να υπήρξαν παρασκηνιακές κινήσεις μόνο για μας.
27/10 η δικη για τους αναπληρωτες στο ΣΤΕ. αυτη η αποφαση αναμενεται να αλλαξει πολλα !
Αυτό το πρέπει εμένα δεν μου αρέσει. Σαν να μου λέει θα θα......θα......όλοι πρέπει λένε. Δεν ξέρουμε ότι άλλο τα πρέπει και άλλο το τι πράτω;Στις πράξεις φαίνονται όλοι. Τα λόγια χτίζουν ο,τι θες.Αν δω κάτι στην πράξη οκ, μιλάμε ξανά.
O Φίλης μας δουλεύει κανονικά. Όλοι σιγά-σιγά το αντιλαμβανόμαστε. Κινδυνεύει η αξιοπιστία του και επομένως αποσύρετε με τον ανασχηματισμό σε άλλο πόστο. Αυτό στην Ελλάδα λέγεται πολιτική. Η τέχνη της εξαπάτησης δηλαδή. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να κατευθυνθούμε στο μαύρισμα και αυτού του κόμματος. Συνάδελφοι ξέρετε πότε θα μετράει η φωνή μας;Όταν αυτοί που εναλλάσσονται στην κυβέρνηση δουν από τα στατιστικά μετά τις εκλογές ότι οι αδιόριστοι/διορισμένοι εκπαιδευτικοί τους μαυρίζουν.
Συνάδελφοι ας ελπίσουμε η αλλαγή των πινάκων να γίνει ,έστω και με την νέα χρονιά...για να δούμε αν η απόφαση του ΣΤΕ καταφέρει να κινήσει τα νήματα..
αμα η δικη γινει στις 27/10 τοτε υπαρχουν σοβαρες πιθανοτητες να αλλαξει το συστημα απο του χρονου, οριστικα και αμετακλητα. αν ομως δε γινει οι αδικιες θα συνεχιζονται εις τους αιωνες των αιωνων αμην. σε λιγες μερες θα ξερουμε!! υπομονη συναδελφοι!!!
Καλά όχι σε τόσο λίγες... Εγώ πιστεύω αρχές του 2017 θα έχουμε την απόφαση