0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
της πλακας ειναι φυσικα....μορια απο παιδια απο εντοπιοτητα απο προυπηρεσια σε αντιστοιχη ιδωτικη δουλεια....εγω που χω 17 χρονια σε φροντιστηριο γιατι δεν μου τη μετρα ...ενω απο ιδιωτικο σχολειο προσμετραται
Portokali, συνεχίζεις βλέπω να δημοσιεύεις ένα κείμενο δεκάδες φορές.Δεν μπορείς να καταλάβεις πέρα από την Ευρωπαϊκή νομοθεσία, που την σέβομαι απόλυτα, υπάρχει και η εθνική που καθορίζει το δίκαιο και δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να εργαστεί βάσει κάποιας σειράς ενός διαγωνισμού ή προσόντων.
ναι αλλά αν αυτή η εθνική νομοθεσία είναι αντεργατική και καταχρηστική σε βάρος του εργαζόμενου; εκεί τι γίνεται; αν αυτή η νομοθεσία συγκρούεται με το ευρωπαϊκό εργασιακό δίκαιο; μήπως τα πράγματα είναι πιο σύνθετα;
Τι είναι αντεργατικό; Ο νόμος Αρσένη που έμεινε αλώβητος από την ετυμηγορία του δικαστηρίου που καθόριζε ποιος έχει σειρά προτεραιότητας να προσληφθεί ή να διοριστεί;
Στην Κύπρο, στην Ιταλία και σε κάθε έθνος υπάρχουν νόμοι και δίκαιο καθώς και διαφορετικά συστήματα προσλήψεων/διορισμών. Στην Ελλάδα όμως οι αντίστοιχοι νόμοι (2002-2010) κρίθηκαν αντισυνταγματικοί. Αυτή είναι η διαφορά και γι αυτό περιμένουμε τις αποφάσεις των δικαστηρίων, ελληνικών και μη. Αλήθεια portokali, έχεις σκεφτεί γιατί η δικηγόρος σας έκρουσε πρύμνα και πήρε αναβολή προχτές στο δικαστήριο για την υπόθεση του 36μηνου; Το υπουργείο ήταν εκεί και περίμενε.
δηλαδή επειδή ήταν πέρυσι ο Κολλύρης δεν λύθηκε οριστικά το ζήτημα;
...ξέρω και δεν πρόκειται να το αναφέρω σε αυτή την φάση. Πρέπει άλλωστε να βεβαιωθώ.
συνεννοηθήκαμε....
από εντοπιότητα για αναπληρωτές δεν μέτραγαν ποτέ...