0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η δημιουργια του φακελου απαιτει κωδικους taxis. Μετα εαν δεν μπορεις μην επικαιροποιησεις τα στοιχεια σου κανένα πρόβλημα μια που ετσι και αλλιως δεν χανεις κανενα δικαιωμα. Ρωτα στη Δευτεροβαθμια μηπως τα στοιχεια που τυχον θα χρειαστεις μπορεις ν τα στειλεις Οσο για τη θεση σου, αν την βλεπεις και τωρα στους πινακες που ηδη υπαρχουν απο παλια (http://e-aitisi.sch.gr/) ξερεις που περιπου εισαι (μια που θα βγουν νεοι και εαν δεν δουλεψεις θα εισαι χαμηλοτερα τον επομενο χρονο)
Μήν αγχώνεσαι. Σωστό είναι.Το "ΔΕΝ" πηγαίνει σε ολα , δηλ. ΔΕΝ είμαι ιδιοκτήτης, ΔΕΝ διδάσκω κλπ κλπ
Να ρωτησω κατι αστειο? Εστω οτι μπαινω ανα πληρωτης για καποια χρονια με μορια και τα ολα μου. Διορισμοι ποτε εγιναν τελευταια φορα? Υπαρχει πλανο μεσα στην επομενη δεκαετια να γινουν? (ΠΕ08)
Καλησπέρα.Όταν συμπληρώνουμε τη διεύθυνση διαχείρησης φακέλου,πρέπει να κάνουμε αίτημα αλλαγής?Επειδή στην εγκύκλιο λέει και για συμπλήρωση πεδίου οτι πρέπει αν γίνεται αίτημα αλλαγής.Στην παιδαγωγική κατάρτιση τι σας εμφανίζει? Τις πρώτες μέρες είχε να επιλέξεις(πχ καθηγητική σχολή), τώρα δεν με αφήνει να κάνω τπτ.
Παιδια καλησπερα. εκςνα την αίτηση αλλα δε μου ήρθε μαιλ επιβεβαίωσης. Στο ιστορικό ενεργειών ε ΕΙ μονο ημερομηνία υποΒολής και κατάσταση ενεργοποιημένη. Τον αριθμό πρωτοκόλλου πού τον βρίσκω ;