0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για το δικό σου ερώτημα tempo. Είναι διασταυρώμένο, από αιρετό και σύμβουλο.
Αν δηλώσεις ότι θέλεις να βγεις υπεράριθμος και δεν δηλώσεις κάποιο κενό γιατί τίποτε δεν σε ικανοποιεί τι γίνεται; Παραμένεις στο σχολείο σου; ...και αν ναι πώς; με τα ίδια δικαιώματα στην α΄ανάθεση που είχες σαν οργανικός ή παραμένεις σαν να είσαι στη διάθεση πυσδε (μην έχοντας τη δυνατότητα να διεκδικήσεις ούτε την α ανάθεση);;;Επίσης, ποια είναι η διαφορά του οργανικά και του λειτουργικά υπεράριθμου;
δηλώσεις, δεν δηλώσεις υπεράριθμος το σίγουρο είναι ότι δεν παίρνεις κανένα μάθημα στο σχολείο όπου περισεύεις αφού οι ώρες έχουν μοιραστεί στους υπόλοιπους ΠΕ04 (ούτε Α ανάθεση, ούτε
Έστω ότι κατα τη διαπίστωση υπεραριθμίας (με την ενιαία αντιμετώπιση των ΠΕ04) μου μενουν μόνο 5 ώρες στο σχολείο που υπηρετώ και έτσι βγαίνω υπεράριθμος (με αρχικές ώρες α ανάθεσης 14). Αν τελικά, παραμείνω στο σχολείο έχω δικαίωμα να κανω μόνο τις 5 ή μπορώ να κάνω τις 14;;;
τις 5 μόνο.
Παιδιά παρακολουθώ το thread και έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω.Πως είναι δυνατόν κάποιος που έχει ώρες Α' ανάθεσης σε ένα σχολείο να φύγει και να πάρει τις ώρες ένας που έχει το μάθημα
Δεν είναι έτσι ακριβώς. Αν δεν υπάρχει άλλος με Α ανάθεση για να πάρει τις 14 ώρες πρώτος τις παίρνει ο οργανικά υπεράριθμος.