0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το είδαμε και αυτό με το ΣΥΡΙΖΑ. Θυμίζει αξέχαστες εποχές της μεταπολίτευσης...Προλάβανε να στείλουν αίτηση τα "δικά" τους "μιλημένα" παιδιά; Η υπόθεση βρωμάει. Είναι κατάφωρα άδικη! Πρέπει να δώσει δικαίωμα σε όλους να κάνουν αίτηση μέχρι την αρχική ορισθείσα ημερομηνία. Και μετά να βρούνε τρόπο δίκαιο να επιλέξουν ή με κλήρωση ή με αξιοκρατικά κριτήρια! Η υπομονή μας εξαντλείται. Ήρθαν στην εξουσία για να βελτιώσουν τα πράγματα όχι για να γίνουν χειρότεροι.
Καλημερα σας κ καλη επιτυχια σε οσους εκαναν την αιτηση!!!Εντελως απαραδεκτο η αλλαγη ημερομηνιας κ πριν λιγο μιλησα με καποιον υπευθυνο στο εαπ ο οποιος μου ειπε πως επρεπε καθε μερα να ελεγχω τις ανακοινωσεις...καμια αξιοπιστια!μου ειπε μαλιστα πως μονο στην ελλαδα συμβαινει να μην αλλαζουν οι ημερομηνιες των προθεσμιων κ πως αυτο καποια στιγμη πρεπει να αλλαξει!περιμενω κ εγω εντυπωσεις για οσους ξεκινησουν με το καλο!
......εσυ απο αυτη την ανακολουθη σταση του εαπ το φαντασμα του συριζα βλεπεις;;;; κρατα δυναμεις γιατι με το μυαλο που κουβαλατε μερικοι να αναπολειται τις καλες μερες του πασοκ και της δεξιας που κατεστρεψαν καθετι στη χωρα αυτη θα κυβερνηθειτε για πολλα χρονια ακομα απο το συριζα......
Καλά μας δουλεύεις; Ποιο ΕΑΠ ; Η ευθύνη είναι καθαρά του υπουργείου . Μας διατυμπανίζει ένα χρόνο τώρα ο υπουργάκος ότι θα σταματήσει την κλήρωση στο ΕΑΠ. Και τι έκανε τώρα που θέλουν να κάνουν αίτηση χιλιάδες εκπαιδευτικοί σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα; Μας πουλάνε φούμαρα. Απλά τους τοποθετώ στην ίδια μοίρα με τους προηγούμενους, αν σε ενοχλεί πρόβλημά σου.Και τους έχω γραμμένους και αυτούς και τους προηγούμενους εκεί που τους αρμόζει.