0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
με βάση αυτό λέει ότι διαλέγεις:Στην περίπτωση που κριθώ λειτουργικά υπεράριθμος, είτε εθελοντικά, είτε υποχρεωτικά, τότε ή τοποθετούμαι κατά προτεραιότητα στα κενά της όμορης ομάδας σχολείων, είτε επιλέγω να τοποθετηθώ με βάση τα μόρια μου συγκρινόμενος μαζί με όσους είναι στη διάθεση, διεκδικώντας όλα τα λειτουργικά κενά της διεύθυνσης. Όχι με όσους ζητάνε απόσπαση, οι αποσπάσεις είναι μια διαδικασία που έπεται. Δηλαδή ανάμεσα στα δύο διαλέγω ή κατά προτεραιότητα σε όμορο κενό η με τα μόρια μου συγκρινόμενος με όσους είναι στη διάθεση και επειδή μπορεί να μην υπάρχουν στη διάθεση, σημαίνει ότι έχω τη δυνατότητα να τοποθετηθώ με τα μόρια μου ουσιαστικά επί όλων των λειτουργικών κενών, για αυτό πολλοί από μακρινές περιοχές, προτιμάνε να βγουν λειτουργικά υπεράριθμοι και να μην τοποθετηθούν με τη διαδικασία των όμορων κενών, όπου έχουν απόλυτη προτεραιότητα.[/i]https://e-wall.net/42949/borei-na-vgeis-yperarithmos-ola-osa-prepei-na-gnorizeis/δηλαδή επιλέγεις εσυ αν πας κατα προτεραιότητα σε όμορα ή συναγωνιζεσαι με όσους είναι σε διάθεση για όλες τις περιοχές του ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ; ή καθε διευθυνση κάνει ότι να ναι τι συνηθίζεται; Γενικά για κάποιον που θελει οπωσδήποτε να μετακινηθεί σε μη ομορη περιοχή τι συμφέρει με το λιγότερο ρίσκο; Ευχαριστώ.
ευχαριστώ πολύ για τον κόπο για τις αναλυτικές απαντήσεις σας. Για να τα συνοψίσω. Υπάρχει λειτουργική υπεραριθμία στο σχολείο. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να πάω σε περιοχή του σχολειού είτε όμορη. Το καλύτερο λοιπόν ειναι να δηλώσω ότι δεν θελω να βγω λειτουργικά υπεράριθμος και να πάω με τις κανονικές αποσπάσεις εντός που έχω κάνει ήδη αίτηση.
Στην πλατφόρμα της διεύθυνσης εχεις τις εξης ερωτήσεις. Επιθυμώ να κριθώ ως λειτουργικά υπεράριθμος*ΝΑΙΟΧΙOXIΑν κριθώ λειτουργικά υπεράριθμος, επιθυμώ να τοποθετηθώ:*κατά προτεραιότητα σε σχολεία της ίδιας ή όμορης ομάδας στην οποία ανήκει το σχολείο μουμε τις γενικές αποσπάσειςOXI. Αυτη η ερωτηση ομως μου προκαλει απορία μιας και θα φαινονταν η σειρα προτιμησης σχολειων που επιθυμεις στην δηλωση προτιμησης σχολειων που αναρτα καθε διευθυνση. Επιθυμώ να επιστρέψω στο σχολείο της οργανικής μου θέσης, σε περίπτωση που δημιουργηθεί κενό σε αυτό.*ΝΑΙΟΧΙοχιΠοιος συνδυασμός ειναι αυτός που έχει τον μικρότερο κίνδυνο να μην πας σε σχολείο της περιοχής ή όμορο. Αιτηση κανονικής απόσπασης έχει ήδη γίνει. Ευχαριστώ.Οι πρασινες απαντησεις σου εξασφαλιζουν μονο το οτι δεν θα σε βαλουν σε σχολειο ομορης ,Ομως επειδη υπαρχει το ενδεχομενο να μην παρεις αποσπαση, παραμενει ανοιχτο το ενδεχομενο να μεινεις στην οργανικη σου