0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
με βάση αυτό λέει ότι διαλέγεις:Στην περίπτωση που κριθώ λειτουργικά υπεράριθμος, είτε εθελοντικά, είτε υποχρεωτικά, τότε ή τοποθετούμαι κατά προτεραιότητα στα κενά της όμορης ομάδας σχολείων, είτε επιλέγω να τοποθετηθώ με βάση τα μόρια μου συγκρινόμενος μαζί με όσους είναι στη διάθεση, διεκδικώντας όλα τα λειτουργικά κενά της διεύθυνσης. Όχι με όσους ζητάνε απόσπαση, οι αποσπάσεις είναι μια διαδικασία που έπεται. Δηλαδή ανάμεσα στα δύο διαλέγω ή κατά προτεραιότητα σε όμορο κενό η με τα μόρια μου συγκρινόμενος με όσους είναι στη διάθεση και επειδή μπορεί να μην υπάρχουν στη διάθεση, σημαίνει ότι έχω τη δυνατότητα να τοποθετηθώ με τα μόρια μου ουσιαστικά επί όλων των λειτουργικών κενών, για αυτό πολλοί από μακρινές περιοχές, προτιμάνε να βγουν λειτουργικά υπεράριθμοι και να μην τοποθετηθούν με τη διαδικασία των όμορων κενών, όπου έχουν απόλυτη προτεραιότητα.[/i]https://e-wall.net/42949/borei-na-vgeis-yperarithmos-ola-osa-prepei-na-gnorizeis/δηλαδή επιλέγεις εσυ αν πας κατα προτεραιότητα σε όμορα ή συναγωνιζεσαι με όσους είναι σε διάθεση για όλες τις περιοχές του ΠΥΣΔΕ/ΠΥΣΠΕ; ή καθε διευθυνση κάνει ότι να ναι τι συνηθίζεται; Γενικά για κάποιον που θελει οπωσδήποτε να μετακινηθεί σε μη ομορη περιοχή τι συμφέρει με το λιγότερο ρίσκο; Ευχαριστώ.