0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φίλε μου μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου για την ασπαιτε ώστε να ανέβεις στον πίνακα μη εχόντων προυπηρεσία. Με την ασπαιτε θα εισαι οριακά να σε παρουν ή οχι αν τα δηλώσεις όλα (θέλει και λίγο τύχη να κανουν περισσότερες προσληψεις).Επίσης και με την ειδική αγωγή λογικά θα έχεις περισσότερες πιθανότητες χωρίς να είμαι σίγουρος.
Καλησπέρα σε όλους, είμαι πε19 με επάρκεια χωρίς προϋπηρεσία (χωρίς αναπηρία, πολυτεκνίες κλπ). Θα κάνω πρώτη φορά φέτος τα χαρτιά μου και θα είμαι στον Γ πίνακα προφανώς. Επειδή δεν έχω πιθανότητες να με πάρουν κάπου, θα ήθελα να ρωτήσω τι θα μπορούσα να κάνω για να αυξήσω τις πιθανότητές μου. Πχ κάποιο μεταπτυχιακό ίσως στην ειδική αγωγή που θα μου έδινε τη δυνατότητα για ένταξη στους πίνακες ειδικής? Γνωρίζει κανείς ποιες οι πιθανότητες να σε πάρουν κάπου με τέτοιο μεταπτυχιακό? Παίρνουν από τον κλάδο μας στην ειδικής? Και γενικά ότι ιδέα έχετε δεκτή.
Καλησπέρα. Έκανα και γω για πρώτη φορά τα χαρτιά μου. Είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ (πολυτεχνείο στην Ελλάδα), χωρίς επάρκεια και χωρίς προϋπηρεσία. Θα ήθελα να μάθω πως υπολογίζονται τα μόρια και αν παίρνω παραπάνω μόρια από το πτυχίο λόγω πενταετούς προγράμματος σπουδών σε σχέση με αυτούς που είναι τετραετούς. Ευχαριστώ
Φίλε μου έχεις πτυχιάρα και θα χαραμιστείς στην εκπαίδευση; Δε λέω καλή η δουλειά του καθηγητή αλλά θα τραβήξεις μεγάλο κανάλι μέχρι να βρεις το δρόμο σου. Αν μπορούσες να απορροφηθείς άμεσα από την εκπαίδευση θα έλεγα οκ, κάνε το αν σου αρέσει. Αλλά για το πτυχίο που έχεις δεν αξίζει. Σίγουρα θα βρεις κάτι άλλο να κάνεις στον ιδιωτικό τομέα.