0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν θα έπρεπε να εμφανίζονται και στην αίτηση;
Θέλω να ρωτήσω για το εξής υποθετικό σενάριο:Εάν κάποιος έχει προσληφθεί ως μειωμένου ωραρίου στην ειδική αγωγή σε κάποια περιοχή και ενώ προσδοκά να γίνει πλήρους ωραρίου στην συγκεκριμένη περιοχή στην ειδική, προσλαμβάνεται πλήρους ωραρίου στην γενική σε κάποια άλλη περιοχή. Με βάση την εγκύκλιο αυτό μπορεί να συμβεί. Αν αρνηθεί την αναβάθμιση του στην γενική, τότε χάνει και πιθανή αναβάθμιση του στην ειδική;
Δεν ξέρω αν έχει σχέση με τα παραπάνω, εγώ αναρωτιέμαι αν αρνηθείς πρόσληψη αναπληρωτή (πλήρους ή μειωμένου) στη γενική τότε ο αποκλεισμός ισχύει και για την ειδική (και το αντίστροφο);
Αυτο το ξεχναει:..... "Καταρχήν σημειώνεται ότι δεν παρέχεται στον υποψήφιο εκπ/κό που κατατάσσεται σε πίνακεςπερισσότερων του ενός κλάδων (ή σε πίνακες πρόσληψης περισσότερων του ενός, π.χ. πίνακας αναπλ.Γενικής Εκπ/σης ΠΕ60 και πίνακας αναπλ. ΕΑΕ ΠΕ60.50) η δυνατότητα εκδήλωσης προτεραιότητας γιαπρόσληψη στον ένα κλάδο (ή πίνακα) έναντι του/των άλλων.Εφόσον ο υποψήφιος προσληφθεί ως αναπληρωτής ΕΑΕ:α. με πλήρες ωράριο, αναστέλλεται η υποψηφιότητά του στους πίνακες των λοιπών κλάδων"[/u]Συνεπως στο "υποθετικο" αυτο σεναριο απενεργοποιει την αιτηση του στη γενικη κι εχει το κεφαλι του ησυχο
Η επιλογή της Braille καταργήθηκε; Θεωρείται πλέον αυτονόητο ότι αποδέχεσαι διορισμό στη Braille εφόσον έχεις την πιστοποίηση;
2. Υποψήφιος σε δύο (2) ή περισσότερους κλάδους (ή πίνακες πρόσληψης)...............................................Εφόσον ο υποψήφιος προσληφθεί ως αναπληρωτής ΕΑΕ:α. με πλήρες ωράριο, αναστέλλεται η υποψηφιότητά του στους πίνακες των λοιπών κλάδων,β. με μειωμένο ωράριο, παραμένει υποψήφιος για αναβάθμιση/πρόσληψη με πλήρες ωράριο στην ίδια περιοχή της ίδιας βαθμίδας εκπ/σης στον οικείο κλάδο και για πρόσληψη με πλήρες ωράριο για το σύνολο των δηλωθεισών περιοχών προτίμησης (πλήρους ωραρίου) στους άλλους κλάδους (ή πίνακες), με την προϋπόθεση ότι έχει αναλάβει υπηρεσία με μειωμένο ωράριο απασχόλησης και δεν έχει παραιτηθεί μέχρι την ημερομηνία πρόσληψης με πλήρες.