0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πως θα της καλύψει το ωράριο αν δεν υπάρχουν ώρες σε κανένα μάθημα που έχει ανάθεση στο σχολείο. Με "γραμματειακή υποστήριξη"; Εδώ γελάμε...
όχι πέρυσι δεν εφαρμόστηκεόχι φέτος μέχρι στιγμής δεν εφαρμόζεται αν δεν γίνει πρόγραμμα επιμόρφωσης των ζευγαριών γενικής-ειδικής που θα "παίξουν" στην τάξη δεν πρόκειται να λειτουργήσειξέρω (στην α/θμια) ότι υπάρχουν ορισμένοι που το έκαναν από παλιά... γιατί η υποστήριξη πάντα προβλεπόταν και στην γενική τάξη. Αλλά αυτοί έχουν ταιριάξει τα χνώτα τους και κάνουν συνδιδασκαλία με τις κατάλληλες προσαρμογές. Στα 5 χρόνια παράλληλης που δουλεύω μόνο με ένα συνάδελφο γενικής πέτυχε η συνταγή, διότι είχε την καλή διάθεση να κάνει τις δέουσες προσαρμογές, είχαμε την υποστήριξη του διευθυντή και είχαμε εποπτεια από το σύμβουλο ειδικής. Πραγματικά το αποτέλεσμα ηταν ευεργετικό για όλους μας και η εμπειρία αυτή ανεπαναληπτη. Στις επόμενες απόπειρες να επαναληφθεί το σκηνικό...έφαγα τα μούτρα μου!Ορθή, κατά την γνώμη μου η προσθήκη, αλλά χωρίς επιμόρφωση, χωρίς κάποιες οδηγίες, χωρίς δειγματικές, χωρίς υλικό δεν πρόκειται να το τολμήσει κανείς. Το σημαντικότερο, χωρίς αλλαγή νοοτροπίας και κουλτούρας των εκπαιδευτικών γενικής+ειδικής θα είναι αποτυχία.
Στα 5 χρόνια παράλληλης που δουλεύω μόνο με ένα συνάδελφο γενικής πέτυχε η συνταγή, διότι είχε την καλή διάθεση να κάνει τις δέουσες προσαρμογές, είχαμε την υποστήριξη του διευθυντή και είχαμε εποπτεια από το σύμβουλο ειδικής. Πραγματικά το αποτέλεσμα ηταν ευεργετικό για όλους μας και η εμπειρία αυτή ανεπαναληπτη. Στις επόμενες απόπειρες να επαναληφθεί το σκηνικό...έφαγα τα μούτρα μου!
Χαχαχαχα.... ξεφτύλες....και όχι τίποτα άλλο αλλά μου κάνει εντύπωση που τόσα χρόνια παρατρεχάμενος ο συνδικαλιστής μας δεν έχει μάθει ότι δεν υπάρχει "λογική συνέπεια" στα του κράτους....απολαύστεNectarios Kordis27 λεπτά ·ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΣΕΠ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ...ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΡΙΟ