0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
συγγνώμη, εσείς είστε εκπαιδευτικός ;; ( ωραίο λεξιλόγιο έχετε!)
Isla, η απάντηση που έδωσε ο dragadroun, σε δικαίωσε πλήρως !! Αν αποφασίσω, θα ακούσω τις εμπεριστατωμένες με λογικά επιχειρήματα απόψεις σου. Πάντως για lower, που μου ζητήθηκε στο εξωτερικό πριν κάποια χρόνια, δεχόταν μόνο από Cambridge. ΥΓ1. Αυτοί που χρησιμοποιούν λέξεις όπως "βρωμοαγγλοαμερικάνους.." απορώ γιατί να ενδιαφέρονται για τα αγγλικά. Άλλη γλώσσα θα ήταν χρήσιμη γι αυτούς. ΥΓ2 . sorry που παρέβλεψα την προτροπή σου για απάντηση σε αγγλικά. Βιάζομαι και θα έτρωγα χρόνο με τα αγγλικά
Εκπαιδευτικός διορισμένος με ασεπ,πρώτος από χιλιάδες...Εσύ δεν μας είπες τί είσαι??Ναι,όταν ακούω παπάτζες από άσχετους και δήθεν που πάνε να μου κάνουν κήρυγμα μέσα στην ασχετοσύνη τους και ενώ έχουν θυσαυρίσει απτις μίζες που παίρνουν απτους βρωμοαγγλοαμερικάνους και πάνε να μου μιλήσουν και δήθεν στα αγγλικά για να δείξουν οτι και καλά είναι κάποιοι μέσα στο τίποτα τους,τότε ναι,εξοργίζομαι και μπορεί να ακούσεις και καμιά λέξη αργκώ.Γιατί,σοκαρίστηκες??Η ουσία μετράει και όχι η δηθενιά....Αν για παράδειγμα εσύ ήσουν γιατρός και είχες σώσει χιλιάδες ασθενείς με συγκεκριμένη τακτική και ερχόταν ένας άσχετος με αμφιβόλου ποιότητας πτυχίο και σου έλεγε ασυναρτησίες που δεν στέκουν για τη δουλειά σου που τη ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλον,τότε τί θα έκανες??
Δε νομίζω ότι η απάντησή μου δικαιώνει κάποιον. Απλά κατέγραψα την εμπειρία μου για να βοηθήσω τον συνάδελφο να αποφασίσει. Γιαυτό κάποιοι μην προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε τα λόγια μου κατά το δοκούν για να εξυπηρετήσετε τα όποια συμφέροντά σας. Ενδεχομένως και κάποιο άλλο πτυχίο να έδινα δεν αποκλείω ότι μπορεί και να το περνούσα. Τα αγγλικά είναι μια γλώσσα που ακούμε, διαβάζουμε και χρησιμοποιούμε καθημερινά οπότε όσο μεγαλώνει κάποιος και αποκτά εμεπιρία τόσο πιο εύκολο είναι. Σίγουρα χωρίς εξάσκηση η προφορική επικοινωνία δεν είναι εύκολη, αλλά το ότι πήρα άριστα σε όλα τα άλλα νομίζω δείχνει ότι την κατέχω τη γλώσσα σε μεγάλο βαθμό δε νομίζεις; Και όσον αφορά το κέμπριτζ πολύ αμφιβάλλω ότι το δέχονται στο εξωτερικό. Για σπουδές από όσο γνωρίζω δέχονται IELTS ή TOEFL και μάλιστα πρόσφατο σχετικά, ενώ για εργασία σίγουρα θα περνάς από κάποια συνέντευξη όπου θα φαίνεται αν είσαι ικανός να επικοινωνήσεις σε ικανοποιητικό βαθμό, δηλ ότι και να έχεις δε νομίζω ότι παίζει ρόλο.
Σίγουρα χωρίς εξάσκηση η προφορική επικοινωνία δεν είναι εύκολη, αλλά το ότι πήρα άριστα σε όλα τα άλλα νομίζω δείχνει ότι την κατέχω τη γλώσσα σε μεγάλο βαθμό δε νομίζεις;
Do you know what I see?I see a person who cannot argue in favour of a specific point of view with plausible arguments trying to prove something that is undoubtedly wrong...I'm really sorry about the fact that we both teach the same object.As for your wonderings,I can only tell you that there's no need for that.I am so much better than you in every possible aspect of both teaching of english language and knowledge of this.But I'm still waiting for an answer.Do you get commisions in order to advertise and promote certain types of tests such as cambrige,michigan etc or you just do it in order to pretend that you are high class teachers while in fact you aren't??
john κράτα τα κόμπλεξ σου για σένα δεν αφορούν το φόρουμ. Ούτε ξέρεις αν παίρνει μίζες και ποιος, ούτε θα συγκρίνετε τις γνώσεις σας εδώ μέσα. Με το να ξεκατινιάζεσαι δε σημαίνει ότι επιχειρηματολογείς. Κάτι τέτοιοι σαν εσένα υπάρχουν και μας βρίζει ο κόσμος όλους τους δημόσιους! Ήμαρτον δηλαδή!