0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καταλύτης στο σύστημα προσλήψεων θα είναι οι καθαρογραμμένες αποφάσεις του ΣτΕ και του ΔΕΑ μετά την εκδίκαση των προσφυγών των αναπληρωτών σε συνδυασμό με τις ήδη υπάρχουσες αποφάσεις. Κάποια πράγματα θα κριθούν συνταγματικώς ορθά και κάποια όχι. Υπάρχει περίπτωση όμως να χαθεί άλλη μία χρονιά, ώσπου να μπει τάξη στο νόμο περί προσλήψεων αν γίνουν εκλογές.Προσωπικά θεωρώ ότι το σύστημα διορισμών και προσλήψεων πρέπει να είναι ενιαίο και δεν πρέπει να χαθεί αυτή ευκαιρία, ειδικά στην περίπτωση που κριθεί από την δικαιοσύνη αντισυνταγματικότητα στο τρόπο προσλήψεων.Σίγουρα ένα νέο σύστημα θα επηρεάσει όλους μας και τους περισσότερους από μας αρνητικά. Είναι λογικό διότι κάποιοι συνάδελφοι που κατέφυγαν στην δικαιοσύνη στην περίπτωση αυτή θα δικαιωθούν. Αλλά αν η κυβέρνηση τροποποιήσει το νόμο ώστε να είναι σύμφωνος με το σύνταγμα παίρνοντας υπόψη τα προσόντα όλων δεν νομίζω να μπορεί να συμβεί κάτι ανάλογο με αυτό που συνέβη πέρσι κοντά στο Πάσχα.
Διορισμοί καθόλου...άλλο αν δικαιώσουν κάποιους τα δικαστήρια ...αυτά!
Μόλις διοριστούν οι τελευταίοι φεκιτες γραπτός ασέπ δεν θα υπάρχει λένε κάποιοι στο υπουργείο...
πες 'έσενα τι από τα παραπάνω σε βγάζει πρωτο και θα το δεχθούμε...
Εγώ περιμένω τα δικαστήρια να μιλήσουν... Στο έχω ξαναπεί, ότι κι εγώ έχω δυσπρόσιτα. Και θεωρώ ότι καλώς μοριοδοτούνται διπλά. Αλλά δε ξέρω αν αυτό είναι συνταγματικό. Αν αυτό κριθεί αντισυνταγματικό, θα πάψω να θεωρώ ότι καλώς μοριοδοτούνται διπλά. Αυτή είναι η διαφορά μας. Εγώ αποδέχομαι τις δικαστικές αποφάσεις όπως είναι. Εσύ αρχίζεις τους αστερίσκους, για αυτά που δε σε βολεύουν.
έχει βγει καμία δικαστική απόφαση περί δυσπροσίτων και δεν το ξέρω; εσύ προδικάζεις χωρίς να ξέρεις...αρκεί που το παραδέχεσαι πάντως...