0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μακάρι να ήμουν νέος και χωρίς οικογένεια (25-40) και να μπορούσα χωρίς ιδιαίτερες υποχρεώσεις να πάω αναπληρωτής σε οποιοδήποτε μέρος για να γνωρίσω επι πληρωμή πολλές από τις ομορφιές της χώρας μας.Δεν θα θεωρούσα θυσία το να απομακρυνθώ από το φαί της μαμάς...Δυστυχώς δεν είμαι και βέπω νεότερους από εμένα με χαμηλές επιδόσεις ή (καθόλου επίδοση...) στον διαγωνισμό να εκμεταλεύονται τη δυνατότητα που έχουν, να το εκλαμβάνουν αυτό ως θυσία, και να θέλουν να αποκτήσουν προβάδισμα έναντί μου.Φυσικά όσοι δεν είναι στη θέση μου δεν το καταλαβαίνουν, θα δώσουν την "αγκωνιά" με "τρανταχτά" επιχειρήματα, για να βγουν μπροστά. Ακόμη και αυτός που παράτησε άρρωστους γονείς για να πάει αναπληρωτής μακριά για θυσία θα μιλήσει...
O Kαράογλου μίλησε σήμερα για "άρση μονιμότητας". Μας προετοιμάζουν σιγά σιγά, τα τύμπανα έχουν ακουστεί...Έληξε η περίοδος ανεξέλεγκτης σπατάλης, πλούσιας διαβίωσης και ανέμελης διάθεσης!Ήταν μία φούσκα.Οι μόνιμοι θα αξιολογηθούν, θα απολυθούν οι ακατάλληλοι και αυτό θα ισχύσει και στον εκπαιδευτικό κλάδο και στο ευρύτερο δημόσιο φορέα για τον απλούστατο λόγο, διότι τα έχουν υπογράψει στα μνημόνια τα προηγούμενα.Το αναπληρωτηλίκι θα επιστρέψει στην αρχική του ιδιότητα, πλήρωση προσωρινών λειτουργικών κενών, 200 στους φιλολόγους, 100 μαθηματικούς κ.ο.κΔιορισμοί και γραπτός ασεπ έχουν καταργηθεί δια παντός!Οι συνάδελφοι που τρέχουν στα νησιά για ποιο λόγο εξυπηρετούν το κράτος; Μαζεύουν μόρια για ποιο λόγο; Θα διοριστούν; Και καταλάβετε πως όλοι μας έχουμε δίκιο και ο ασεπίτης και ο προυπηρεσάκιας. Προτείνω: Αν ήμασταν συσπειρωμένοι δεν θα έμπαινε κανένας αναπληρωτής στο σχολείο Σεπτέμβρη για να διεκδικήσουμε κάποια σχετικά εργασιακά προνόμια στην αρχή της σχολικής χρονιάς. Τώρα μας κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν υπάρχει κλάδος, υπάρχει παρτακισμός.Όταν όμως θα καλούν κάθε χρονιά νούμερα 2013-14 με 270φιλολόγους τότε θα νοιαστούν.Γιατί μήπως έγινε και καμιά διαμαρτυρία εκείνη τη χρονιά;;;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! Το έχω ξαναγράψει, αλλά με θεωρείτε γραφική!
Σε όλους τους άλλους γραπτούς που γίνονται για την κάλυψη θέσεων υπουργείων , τραπεζών και λοιπών οργανισμών, όταν τελειώσουν οι διοριστέοι και χρειαστούν μετά από χρόνια άτομα ξανά,παίρνουν τους επιλαχόντες. Στους εκπαιδευτικούς όμως δίνουμε εξετάσεις και ξαναδίνουμε κι ας είμαστε πάνω από τη βάση πάρα πολλά άτομα...Σε αρκετές ειδικότητες υπάρχουν επιλαχόντες πάρα πολλοί....Πότε θα τελειώσει αυτή η αδικία; Πόσους διαγωνισμούς πρέπει να δώσουμε πια για να αποδείξουμε την αξία μας; Έλεος!!
Mε οργανωμένους συλλόγους που έχουν σαφή καταστατικά, εφικτούς στόχους και ενεργά, δραστήρια μέλη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε, αρχικά, τον διάλογο με την εκάστοτε διοίκηση. Σε περίπτωση που δεν μας ικανοποιούν στα αιτήματά μας τότε χρησιμοποιούμε την αποχή. Ποια αιτήματα;Διεκδίκηση κονδυλίων, ενημέρωση πιστώσεων, έγκαιρη πληροφόρηση για κενά, για καινοτόμες δράσεις βλέπε ενισχυτική, διάλογος για αναθέσεις κτλ κτλΔεν θα έπρεπε να υπάρχουν σε κάθε πόλη οργανωμένες ομάδες του συλλόγου να ελέγχουν τη λειτουργία των σχολείων της περιοχή; Αφού γίνονται αυθαιρεσίες, γιατί τις επιτρέπουμε;
Να πω ότι έχετε άδικο;;;ΟΧΙ φυσικά!!!!!!!!!!!!Αλλά όταν παιδιά θα βλέπουν τον πατέρα τους άνεργο ή ίσως και άεργο σε τέτοιους καιρούς τι γίνεται;;;Επίσης τους νέους απόφοιτους των σχολών πως θα τους πείσουμε για την αναγκαιότητα της αποχής;
συσπείρωση; γιαυτήν μιλάμε απο το 2010, αλλά πού ντην(?)!και αυτά τα "σωματεία", "ενώσεις" "συλλόγους" να τα πω(?)...τί κάνουν?Τρέχα γύρευε, θα μου πεις...Πάντως, πριν απο 3 'η 4 μερες το καναλι της
Πάντως, πριν απο 3 'η 4 μερες το καναλι της