0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κοίτα στην Ελλάδα ουδέν μονιμότερον του προσωρινού ...η εμπειρια δείχνει πως θα κρατήσει όσο η κρίση...βλέπεις να θέλουν να κάνουν μόνιμους διορισμούς; το ΣτΕ δέχθηκε στην 4303 τον οικονομικό περιορισμό...ο οποίος για του χρόνου θα ισχύσει..αρα αν διατηρηθεί ο 3848 και οι διατάξεις του περί μεταβατικής τι διαφορετικό θα γίνει;
μακροπρόθεσμα; για τρία χρόνια πάγωμα στις προσλήψεις στην εκπαίδευση του είπε η τρόικα, κι άμα δεν αλλάξει ο 3848 κι αν ακόμα αλλάξει..πάλι μεταβατικό θα έχουμε για άλλα τρία χρόνια...μέχρι να παρέλθει η τριετία καλά είμαστε...
Φοβάσαι λίγο το ΑΣΕΠ ή μου φαίνεται; Αν και δεν θα έπρεπε... Αν αφιέρωνες τον ίδιο χρόνο στο διάβασμα με αυτόν που αφιερώνεις στο σάιτ... θα έγραφες.... παπάδες...
κι εσύ αν έβαζες ναι σε όλα πλήρους και μειωμένου όπως εγώ και πήγαινες και ωρομίσθιος στα ξερόνησα θα είχες ξεπεράσει τους ιδιωτικούς και τους πδσ...γιατί δεν κεφαλαιοποιήσες την τόσο καλή σου επίδοση σε αναπληρωτηλίκι;
Παρέλευση εύλογου χρόνου
δεν ειναι εφικτο σε ολες τις ειδικοτητες αυτο πορτοκαλι....για αυτο φωναζουν οι ασεπιτες και καλα κανουν, εχουμε τους μπαστακες στους πινακες που τους κλειδωσανε κιολαςμπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ να δω τι λεει ο νομος αρσενη για το διαγωνισμο ασεπ και τους αναπληρωτες?
Διαβάστε εδώ και μην λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο..Ο μαθητικός πληθυσμός Πρωτοβάθμιας θα μειωθεί κατά 25% περίπου τα επόμενα 6 χρόνιαΔιαβάστε περισσότερα: https://xenesglosses.eu/2016/11/mathitikos-plithismos-protovathmias-tha-miothi-kata-25-peripou-epomena-6-chronia/
ούτε και για την ειδικότητά μου ήταν εφικτό...που δεν είχα ΠΔΣ ενισχυτική κλπ και κάθε χρόνο άφηνε αδίδακτο το μάθημα μου...οπότε καταλαβαίνεις πόσο καλά έπρεπε να γράψω στον ασεπ για ανέβω τόσο ψηλά στον πίνακα προκειμένου να ανταγωνιστώ τους παλιότερους από εμένα ασεπιτες, του 2000,2002,2004 και τις μεγάλες προϋπηρεσίες τους και τα δυσπρόσιτά τους, τους τρίτεκνους κλπ....και να βάλω και τις σαβούρες που οι άλλοι δεν έβαζαν για να ελπίζω να δουλέψω...οπότε άσε στο ίδιο καζάνι είμαστε...