0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι αλλά όχι απροϋπόθετα; ε σκέψη 12η Με δεδομένο, ειδικότερα, ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της εφαρμογής του εν λόγω μεταβατικού συστήματος ίσχυσαν και εξακολουθούννα ισχύουν (έως 31.12.2016), σύμφωνα με τα προεκτεθέντα, σημαντικότατοι περιορισμοί στους διορισμούς μονίμου προσωπικού του Δημοσίουεπίσης(γ) η εφαρμογή του εν λόγω μεταβατικού συστήματος δεν αφορά διορισμούς μονίμων εκπαιδευτικών -κατ’ αντίθεση προς την περίπτωση του διορισμού μονίμων εκπαιδευτικών που κρίθηκε με την 527/2015 απόφαση της Ολομελείας του Συμβουλίου της Επικρατείας- αλλά προσλήψεις προσωπικού με σχέσεις ορισμένου χρόνου, η σύσταση των οποίων παρίσταται απολύτως αναγκαία για λόγους δημοσίου συμφέροντος επείγοντος χαρακτήρα.ερώτηση: μας άναψαν το πράσινο φως για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού; όχι...άσε που τις συνέδεσαν με απολύσεις μονίμων εσύ τι λες; θα απολύσει τους μόνιμους που ψηφισαν ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει εσένα κι εμένα; θα απολύσει 20.000 για να πάρει 20.000;
Ειδικότερα, με τις διατάξεις των παρ. 1 και 2 του άρθρου 11 του ν. 3833/2010 (Α' 40), όπως ίσχυσαν αρχικώς, προβλέφθηκε ως προς το εκπαιδευτικό προσωπικό ότι κατά την περίοδο από 1.1.2011 έως 31.12.2013 ο λόγος του αριθμού των ετησίων διορισμών προς τον αριθμό των ετησίων αποχωρήσεων δεν μπορούσε να είναι μεγαλύτερος από ένα προς ένα (1:1), ακολούθως δε, με διαδοχικές τροποποιήσεις των ανωτέρω διατάξεων (άρ. 3 παρ. 4 περ. β' ν. 3899/2010, Α' 212, άρ. 37 παρ. 2 ν. 3986/2011, Α' 152, άρ. πρώτο, παρ. Ζ, υποπαρ. Ζ.5, περ. 1 ν. 4093/2012, Α' 222), ο λόγος αυτός διαμορφώθηκε σε ένα προς δέκα (1:10) για το έτος 2011 και τελικώς σε ένα προς πέντε (1:5) για την περίοδο μέχρι την 31.12.2016.
Δε βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Εμείς βαρεθήκαμε να σας διαβάζουμε συνέχεια τους ίδιους και τους ίδιους. Δε πάτε για κανά καφέ να τα πείτε;;
Αναφέρει συγκεκριμένους νόμους αγαπητέ...
ε αφου εχεις γραψει καλα στον ασεπ, εχεις και προυπηρεσια, τι ειναι αυτο που φοβασαι??? δε θες εφαρμογη του 3848??
Καλό!!!😂😂😂
Oι κλειστές πόρτες δεν ''θέλουν'' διορισμούς στο δημόσιο και μείωση των δημοσίων υπαλλήλων...Ισως δούμε λοιπόν μεγαλύτερες συμβάσεις αναπληρωτών πχ πενταετίας για κάποιες περιοχές της χώρας.........Αυτά και καλημέρα
πες τα! γιατί άμα τα πω εγώ θα μου πουν πως λέω ότι με συμφέρει...επίσης η τρόικα συνέδεσε τις προσλήψεις με αξιολόγηση και απολύσεις...εσύ τι λες να προτιμάει ο υπουργός;
Oι κλειστές πόρτες δεν ''θέλουν'' διορισμούς στο δημόσιο και από την άλλη απαιτούν μείωση των δημοσίων υπαλλήλων...Ισως δούμε λοιπόν μεγαλύτερες συμβάσεις αναπληρωτών πχ πενταετίας για κάποιες περιοχές της χώρας, προς αποφυγή της ετήσιας ταλαιπωρίας κάποιων εκπαιδευτικών .........Για τις δικαστικές αποφάσεις ... βλέποντας και κάνοντας.Αυτά και καλημέρα
δεν θέλω να χάσω τα δυσπρόσιτα και την άνω των 60 μηνών προϋπηρεσία και να είμαι μια ζωή καθηλωμένος...σε αυτό διαφωνώ...ας κάνει κάθε χρόνο γραπτό ασεπ ...
Πενταετείς συμβάσεις ... ναι ,αυτό ακούγεται πχ περιφέρεια Δωδεκανήσου ..Για τα δικαστήρια , είχα απλά πολύ καλή σειρά στους επιτυχόντες...Δεν εκφράζω απόψεις μου και επιθυμίες μου.....